Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 263 kJ / 1 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,98 g |
Tuky | 81,06 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 2,04 g |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 54,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra s kari a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQWK
Moje poznámka
Drůbeží játra s kari a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQWK
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 54 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra na kari s jablky,
kuřecí játra s kari a jablky,
játra s jablky,
drůbeží játra na kari,
recept na kuřecí játra s kari jablky,
drůbeží játra kari,
drůbeží játra recepty,
játra na kari,
drubezi jatra na jablkách,
drůbeži na kari,
zapečená játra s jablky,
jatra na jabkach recept,
top recepty dobra drubeží játra,
drubeží játra recept,
recepty na drubezi jatra.,
top játra na kari,
drůbeží játra na na kari,
recept na důbeží játra,
kuřecí drůbky s jablky,
recept důbeží játra s jablky
Suroviny:
játra drůbeží,
sádlo,
cibule,
jablko,
koření kari,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (2)