Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 152 kJ / 3 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 232,48 g |
| Tuky | 269,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 660 mg |
| Sodík | 5,25 g |
| Sůl | 13,10 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým knedlíkem, šťouchaným bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Moje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Nejnovější recepty
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 4 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 6 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 10 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 42 minutami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 45 minutami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 1 hodinou
Jarní salát
Kajkajak před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 3 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 3 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 4 hodinami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 4 hodinami
Tématické fráze:
kančí krk,
kančí krk recept,
krk z divočáka,
kanci krk recepty,
recept krk z divočaka,
divočak krk,
divočák na jalovci,
recept na kančí krk,
krk z divočáka recept,
recept kančí krk,
peceny kanci krk,
krk z divočáka recepty,
krk z kance,
recepty kančí krk,
peceny krk z divocaka,
kančí krk pečený,
kančí kýta na jalovci,
kančí maso na jalovci,
divočak krk recept,
recepty z kančího krku
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
špek uzený,
tymián sušený,
koření na zvěřinu,
sůl hrubá,
jalovec,
olej
Komentáře (5)