Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 787 kJ / 7 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 482,69 g |
Tuky | 454,74 g |
Vláknina | 24,79 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 68,12 g |
Sůl | 183,82 g |
Sacharidy | 323,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irský guláš sv.Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvV1
Moje poznámka
Irský guláš sv.Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvV1
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 16 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 16 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 7 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 8 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 9 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 10 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 10 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 10 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 10 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 10 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 10 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí guláš,
jehněčí guláš,
jehněčí guláš recept,
skopový guláš recept,
irské recepty,
skopový gulaš recepty,
jehněčí guláš top recepty,
skopový guláš,
jehněčí gulaš recepty,
irské hovězí maso,
irský hrnec,
irský hovězí guláš,
guláš ze skopového masa,
recepty jehněčí gulaš,
irské maso,
gulas ze skopoveho,
gulaš z jehněčiho,
guláš z jehněčího masa,
irsky hrnec recept,
recept jehneci gulas
Suroviny:
kýta skopová,
cibule,
brambory,
mrkev,
pórek,
pepř,
bobkový list,
tymián sušený,
masox,
sůl,
olej
Komentáře (23)
Bibi, zkusím i podle tebe, bod letí napřed, to nemůže být nedobré...
Chuť je výborná a vím, že jsem nedělala naposledy.
Děkuji za recept
Jinak ta první poznámka ohledně druhu masa byla myšlena tak, že by bylo škoda, kdyby byl recept v kategorii, kde by ho málokdo vyhledal (ze skopového moc lidí nevaří).Byla by škoda, kdyby zapadnul.
Poslední dotaz, manžel mi tu kouká na Tvůj recept a má choutky na guláš
Já ji mám v lednici, takže bych ráda gulášek spáchala hned dnes.