Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova sekaná v čemkoli

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 110 min

110 min (110 min příprava)

28. 3. 2011 06:42

Suroviny

Porce: víc, než sem čekal

Nutriční hodnoty

Energie16 049 kJ / 3 836 kcal
Bílkoviny288,38 g
Tuky259,18 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,34 g
Sacharidy78,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Fantom

10. 4. 2011 21:52

Pajaska:taky jsem to četl od shora dolů ale omlouvam se předem jestli se někoho dotknu ale tu tvou demagogii k smíchu napsal Kadlík:-D

Pajaska Pajaska

10. 4. 2011 21:43

Teri,jasně.Vždyť píšu,že když píšu já recept, tak se snažím napsat co nejstručněji.Ale to neznamená,že když někdo napíše recept svým stylem,že není pro mne hodnotný.Já mám stejný názor na postup psaní receptů jako ty,ale já si nemůžu pomoct,ale když čtu recept od Kadlíka,tak se někdy fakt bavím.A to je pro mne v určitých chvílích cennější,než uvařit bůhvíjak složité menu.Proto hodnotím bodem.Není to pravidlo.Nemám čas nebo se mi to nechce číst,tak to nečtu ne?Jsou tu jiné recepty ,ze kterých si mohu vybrat.Vem si třeba dorty,jsou si hodně podobné a jak se bodují a budu ho píct?Nebudu,nejíme takové dorty,ale ohodnotím.Ohodnotím krásu,pracnost originalitu.Každý recpet má něco do sebe a podle mne, nějaké hodnocení je vůbec nahouby. Chtěla jsem tím Luckymoon říci,proč třeba já hodnotím tak,jak hodnotím.Nic víc.Snažila jsem se jí pouze vysvětlit,jeden z důvodů, proč MŮŽE mít takto jednoduchý recept tolik bodů.Já nehodnotím pouze recept.Někdy se mi líbí fotky,někdy originalita,někdy orientální recept.Je toho spousta co mne zaujme.To je celé.Nejsem tak striktní a nebudu bodovat jen takový recept ,že je recept profesionálně napsán.To si můžu koupit kuchařky a nemusím chodit na Topky.Tento web není profi a je lidský(a dobře tomu),tak proč brát některým lidem jejich vlastní možnost a styl vyjádření? Jak je vidět také podle bodů nebo komentářů,je to pro mnohé zde a nejen pro mne sympatické.Já tady někde četla u nějakého receptu zde,zcestný a upjatý názor,že se Kadlíkovo recpty hodnotí podle toho,že je muž třeba.Hotová demagogie a k smíchu.;-):-)

penzionruze

10. 4. 2011 20:48

dovoluji si upozornit, že tuková košilka není bránice, která odděluje srdce a plíce od dutiny břišní a pomáhá svým stahováním a roztahováním plícím dýchat, ale právě čistým vnitřním tukem, který obklopuje celý žaludek.Bránice je sval a ne tuk.

tejaja tejaja

10. 4. 2011 12:06

Páji, áno...je to svojský štýl...ako fejtón je to výborné, ale ja sa prikloním skôr k luckymoon, recept si predstavujem inak. Recept je vlastne pracovný postup, a mal by byť zrozumiteľný. Nevravím, že tento zrozumiteľný nie je, ale prelúskať sa cez neho, ak chcem variť, ja časovo náročné a trocha prácne.
Ak budem chcieť čítať a oddychovať, tak áno, ak variť, tak ho skôr obídem.;-)
A čo sa týka bodovania, myslím, že bodovať by sa mal recept, nie literárne schopnosti. ;-)
Sorry , nebolo to myslené v zlom, len píšem svoj názor, proti Kadlíkovi nemám absolútne nič :-D;-)

Pajaska Pajaska

10. 4. 2011 11:48

Kadlíku bodík letí,vypadá to krásně.A sorry,že jsem psala o tobě bez tebe.;-):-8:-)
PS: pardon za tu hrubku,v minulém komentu,už ji neopravím:-(

Pajaska Pajaska

10. 4. 2011 11:38

luckymoon:
:-D:-D Nic ve zlém,ale nebude to tím,jakým způsobem je recept naapsán? Myslím styl.Víš, třeba já,dělávám mletou skoro totožně.Jenže já se třeba snažín napsat recept pokud možno co nejpřesněji a nejstručněji.Za prvý jsem spíš technický typ a za druhé, neni tolik času nebo se ho snažim zestručnit,z pohodlnosti nebo nedostatku času aj.S tím tvým postřehem si na to kápla,protože Kadlík je svůj,v dobrém slova smyslu a jako takový k tomu přistupuje.A v tom to je.Tedy je to jeden z důvodu.Druhým důvodem je,že je otevřený a nebojí se napsat co chce. Všimni si: kolik lidí napíše: na cibulku dáme osmahnout mleté maso .... a jak píše Kadlík a s mužským stylem: jdu si takhle městem....:-D:-D:-D A to je to!! To je můj názor a postřech za celou tu dobu, co sem Kadlík chodí.
Když se jdu sem odreagovat,přečtu recepty,ohodnotim,proč neohodnotit snahu někoho,kdo si dal tu práci a napsal svoje zkušenosti,poradil i nevědomky?A pokud trefím na recept od Kadlíka třeba,tak se u jím napsaného receptu usmívám nebo přímo chechtám.Vážně mně to baví.A neni to tím,že to je muž.Pro mne je to zábava.A dnes ruku na srdce,kolik zábavy a odreagování máme denně??;-) Dám ti radu s dovolením,nekoukej na body,raduj se ze života a bav se tu a vezmi si z receptů jen to pozitivní.;-):-):-K

luckymoon

9. 4. 2011 17:41

Prosim, napište mi někdo, proč má tahle primitivní sekaná, jejíž recept známe všechny, tolik bodů.....

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 4. 2011 17:06

:-DNejsem nešťastná,ani opuštěná panička;-):-D:-D a+ bodík přidávám také:-*Recept se mi moc líbí,spíše ty 3 v 1,taková kombinace by mě osobně nenapadla;-)

majka11 majka11

8. 4. 2011 15:25

to vyzerá fantasticky:yes:

Lenka30 Lenka30

30. 3. 2011 08:14

Nedávám body podle pohlaví ale podle zajímavosti receptu ;-) a tento recept si bodík zaslouží :yes: vypadá to úžasně :yes::-p

Kadlik Kadlik

29. 3. 2011 11:12

xxx: víš, už jsem nad tím tady přemýšlel. A věc se má i takhle : Kdybych si dal jméno Kadlička, a prezentoval se jako ženská, tak mám toho bodového ohodnocení polovičku. Ale že jsem chlap, tak to místní kuchařky nějak nutí nahlídnout, ocenit, a ten bodík dát.:-O Bohužel, viděl jsem to už u své domácí vepřové konzervy. Tam je několik podobných receptů, vlastně totéž. A mají třeba čtyři bodíky. Jinak - nejsem sběratel bodů. A cením si i záporných hodnocení. A nacházím tady hodně inspirací! Nejenom v TOP hodnocených. I v těch, které hodnocené nejsou skoro vůbec..;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 3. 2011 10:20

xxx:to je věc názoru,ale já myslím,že snad ani o ty body tolik nejde.Někdy se stane,že i dobrý receptík zapadne a je pak málo hodnocen,kolikrát se mi už stalo,že na mne vykoukne recept z náhodných a není moc komentovaný a pak se ho lidičky všimnou a ohodnotí.;-)Já bych nebyla tak přísná s kritikou;-)

xxx

29. 3. 2011 10:11

Simona Kucerova: tak jsem asi blbej:-D máte tady mraky dobrých nápadů který mají pár bodů a naopak takovéhle ,,jídlo´´a všichni jsou z toho nadšený, asi jsem fakt blázen

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 3. 2011 09:56

xxx:ne;-) je to dobrý nápad a to se cenní;-):yes:Na jednom pekáči a můžou z toho být 3hezké obídky,každý jiný a přeci v jednom;-):yes::yes:

Nonya

28. 3. 2011 23:23

To je parada , gratulujem :yes::yes::yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kadlikova jak dlouho pict sekanou omeleta podle nerudy sekana v kosilce sekaná podle rettigové sekaná recept sekané maso v kapustovém listu m.kadlikova jak balit sekanou jak píct sekanou pracovní postup při výrobě sekané omeleta (podle nerudy) co uvarit ze sekane kdy je hotová sekaná jak na štavnatou sekanou sekaná na neděli vyroba sekané na zabijačce recept z kaderave kapusty recepty sekana zabíjačková sekaná

Suroviny: ořez vepřový, vejce, strouhanka, cibule, česnek, koření, majoránka, pepř, kmín celý, tymián, sůl, petrželka sušená, paprika čerstvá červená, listy kapustové mražené, bránice

TopRecepty.cz

Kadlíkova sekaná v čemkoli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6mNR