Kadlíkova sekaná v čemkoli
Suroviny
Porce: víc, než sem čekal
Nutriční hodnoty
Energie | 16 049 kJ / 3 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 288,38 g |
Tuky | 259,18 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 78,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 4. 2011 21:52
Pajaska:taky jsem to četl od shora dolů ale omlouvam se předem jestli se někoho dotknu ale tu tvou demagogii k smíchu napsal Kadlík
10. 4. 2011 21:43
Teri,jasně.Vždyť píšu,že když píšu já recept, tak se snažím napsat co nejstručněji.Ale to neznamená,že když někdo napíše recept svým stylem,že není pro mne hodnotný.Já mám stejný názor na postup psaní receptů jako ty,ale já si nemůžu pomoct,ale když čtu recept od Kadlíka,tak se někdy fakt bavím.A to je pro mne v určitých chvílích cennější,než uvařit bůhvíjak složité menu.Proto hodnotím bodem.Není to pravidlo.Nemám čas nebo se mi to nechce číst,tak to nečtu ne?Jsou tu jiné recepty ,ze kterých si mohu vybrat.Vem si třeba dorty,jsou si hodně podobné a jak se bodují a budu ho píct?Nebudu,nejíme takové dorty,ale ohodnotím.Ohodnotím krásu,pracnost originalitu.Každý recpet má něco do sebe a podle mne, nějaké hodnocení je vůbec nahouby. Chtěla jsem tím Luckymoon říci,proč třeba já hodnotím tak,jak hodnotím.Nic víc.Snažila jsem se jí pouze vysvětlit,jeden z důvodů, proč MŮŽE mít takto jednoduchý recept tolik bodů.Já nehodnotím pouze recept.Někdy se mi líbí fotky,někdy originalita,někdy orientální recept.Je toho spousta co mne zaujme.To je celé.Nejsem tak striktní a nebudu bodovat jen takový recept ,že je recept profesionálně napsán.To si můžu koupit kuchařky a nemusím chodit na Topky.Tento web není profi a je lidský(a dobře tomu),tak proč brát některým lidem jejich vlastní možnost a styl vyjádření? Jak je vidět také podle bodů nebo komentářů,je to pro mnohé zde a nejen pro mne sympatické.Já tady někde četla u nějakého receptu zde,zcestný a upjatý názor,že se Kadlíkovo recpty hodnotí podle toho,že je muž třeba.Hotová demagogie a k smíchu.
10. 4. 2011 20:48
dovoluji si upozornit, že tuková košilka není bránice, která odděluje srdce a plíce od dutiny břišní a pomáhá svým stahováním a roztahováním plícím dýchat, ale právě čistým vnitřním tukem, který obklopuje celý žaludek.Bránice je sval a ne tuk.
10. 4. 2011 12:06
Páji, áno...je to svojský štýl...ako fejtón je to výborné, ale ja sa prikloním skôr k luckymoon, recept si predstavujem inak. Recept je vlastne pracovný postup, a mal by byť zrozumiteľný. Nevravím, že tento zrozumiteľný nie je, ale prelúskať sa cez neho, ak chcem variť, ja časovo náročné a trocha prácne.
Ak budem chcieť čítať a oddychovať, tak áno, ak variť, tak ho skôr obídem.
A čo sa týka bodovania, myslím, že bodovať by sa mal recept, nie literárne schopnosti.
Sorry , nebolo to myslené v zlom, len píšem svoj názor, proti Kadlíkovi nemám absolútne nič
Ak budem chcieť čítať a oddychovať, tak áno, ak variť, tak ho skôr obídem.
A čo sa týka bodovania, myslím, že bodovať by sa mal recept, nie literárne schopnosti.
Sorry , nebolo to myslené v zlom, len píšem svoj názor, proti Kadlíkovi nemám absolútne nič
10. 4. 2011 11:48
Kadlíku bodík letí,vypadá to krásně.A sorry,že jsem psala o tobě bez tebe.
PS: pardon za tu hrubku,v minulém komentu,už ji neopravím
PS: pardon za tu hrubku,v minulém komentu,už ji neopravím
10. 4. 2011 11:38
luckymoon:
Nic ve zlém,ale nebude to tím,jakým způsobem je recept naapsán? Myslím styl.Víš, třeba já,dělávám mletou skoro totožně.Jenže já se třeba snažín napsat recept pokud možno co nejpřesněji a nejstručněji.Za prvý jsem spíš technický typ a za druhé, neni tolik času nebo se ho snažim zestručnit,z pohodlnosti nebo nedostatku času aj.S tím tvým postřehem si na to kápla,protože Kadlík je svůj,v dobrém slova smyslu a jako takový k tomu přistupuje.A v tom to je.Tedy je to jeden z důvodu.Druhým důvodem je,že je otevřený a nebojí se napsat co chce. Všimni si: kolik lidí napíše: na cibulku dáme osmahnout mleté maso .... a jak píše Kadlík a s mužským stylem: jdu si takhle městem.... A to je to!! To je můj názor a postřech za celou tu dobu, co sem Kadlík chodí.
Když se jdu sem odreagovat,přečtu recepty,ohodnotim,proč neohodnotit snahu někoho,kdo si dal tu práci a napsal svoje zkušenosti,poradil i nevědomky?A pokud trefím na recept od Kadlíka třeba,tak se u jím napsaného receptu usmívám nebo přímo chechtám.Vážně mně to baví.A neni to tím,že to je muž.Pro mne je to zábava.A dnes ruku na srdce,kolik zábavy a odreagování máme denně?? Dám ti radu s dovolením,nekoukej na body,raduj se ze života a bav se tu a vezmi si z receptů jen to pozitivní.
Nic ve zlém,ale nebude to tím,jakým způsobem je recept naapsán? Myslím styl.Víš, třeba já,dělávám mletou skoro totožně.Jenže já se třeba snažín napsat recept pokud možno co nejpřesněji a nejstručněji.Za prvý jsem spíš technický typ a za druhé, neni tolik času nebo se ho snažim zestručnit,z pohodlnosti nebo nedostatku času aj.S tím tvým postřehem si na to kápla,protože Kadlík je svůj,v dobrém slova smyslu a jako takový k tomu přistupuje.A v tom to je.Tedy je to jeden z důvodu.Druhým důvodem je,že je otevřený a nebojí se napsat co chce. Všimni si: kolik lidí napíše: na cibulku dáme osmahnout mleté maso .... a jak píše Kadlík a s mužským stylem: jdu si takhle městem.... A to je to!! To je můj názor a postřech za celou tu dobu, co sem Kadlík chodí.
Když se jdu sem odreagovat,přečtu recepty,ohodnotim,proč neohodnotit snahu někoho,kdo si dal tu práci a napsal svoje zkušenosti,poradil i nevědomky?A pokud trefím na recept od Kadlíka třeba,tak se u jím napsaného receptu usmívám nebo přímo chechtám.Vážně mně to baví.A neni to tím,že to je muž.Pro mne je to zábava.A dnes ruku na srdce,kolik zábavy a odreagování máme denně?? Dám ti radu s dovolením,nekoukej na body,raduj se ze života a bav se tu a vezmi si z receptů jen to pozitivní.
9. 4. 2011 17:41
Prosim, napište mi někdo, proč má tahle primitivní sekaná, jejíž recept známe všechny, tolik bodů.....
9. 4. 2011 17:06
Nejsem nešťastná,ani opuštěná panička a+ bodík přidávám takéRecept se mi moc líbí,spíše ty 3 v 1,taková kombinace by mě osobně nenapadla
8. 4. 2011 15:25
to vyzerá fantasticky
30. 3. 2011 08:14
Nedávám body podle pohlaví ale podle zajímavosti receptu a tento recept si bodík zaslouží vypadá to úžasně
29. 3. 2011 11:12
xxx: víš, už jsem nad tím tady přemýšlel. A věc se má i takhle : Kdybych si dal jméno Kadlička, a prezentoval se jako ženská, tak mám toho bodového ohodnocení polovičku. Ale že jsem chlap, tak to místní kuchařky nějak nutí nahlídnout, ocenit, a ten bodík dát. Bohužel, viděl jsem to už u své domácí vepřové konzervy. Tam je několik podobných receptů, vlastně totéž. A mají třeba čtyři bodíky. Jinak - nejsem sběratel bodů. A cením si i záporných hodnocení. A nacházím tady hodně inspirací! Nejenom v TOP hodnocených. I v těch, které hodnocené nejsou skoro vůbec..
29. 3. 2011 10:20
xxx:to je věc názoru,ale já myslím,že snad ani o ty body tolik nejde.Někdy se stane,že i dobrý receptík zapadne a je pak málo hodnocen,kolikrát se mi už stalo,že na mne vykoukne recept z náhodných a není moc komentovaný a pak se ho lidičky všimnou a ohodnotí.Já bych nebyla tak přísná s kritikou
29. 3. 2011 10:11
Simona Kucerova: tak jsem asi blbej máte tady mraky dobrých nápadů který mají pár bodů a naopak takovéhle ,,jídlo´´a všichni jsou z toho nadšený, asi jsem fakt blázen
29. 3. 2011 09:56
xxx:ne je to dobrý nápad a to se cenníNa jednom pekáči a můžou z toho být 3hezké obídky,každý jiný a přeci v jednom
28. 3. 2011 23:23
To je parada , gratulujem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 7 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 17 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 4 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 6 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 8 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 9 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 10 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: kadlikova jak dlouho pict sekanou omeleta podle nerudy sekana v kosilce sekaná podle rettigové sekaná recept sekané maso v kapustovém listu m.kadlikova jak balit sekanou jak píct sekanou pracovní postup při výrobě sekané omeleta (podle nerudy) co uvarit ze sekane kdy je hotová sekaná jak na štavnatou sekanou sekaná na neděli vyroba sekané na zabijačce recept z kaderave kapusty recepty sekana zabíjačková sekaná
Suroviny: ořez vepřový, vejce, strouhanka, cibule, česnek, koření, majoránka, pepř, kmín celý, tymián, sůl, petrželka sušená, paprika čerstvá červená, listy kapustové mražené, bránice
Kadlíkova sekaná v čemkoli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mNR
60 názorů