Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkova krkovička s erteplama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RMmK
Moje poznámka
Kadlíkova krkovička s erteplama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RMmK
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 6 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 8 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 39 minutami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 59 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Jitule_m před 59 minutami
Cuketový koláč se švestkami
Jitule_m před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 3 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Miroslav73 před 3 hodinami
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 5 hodinami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 5 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 5 hodinami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 5 hodinami
Tématické fráze:
co vařit o víkendu,
krkovička recepty,
co vařit na víkend,
co vařit z krkovičky,
krkovička,
co vařit o víkendu recepty,
co vařit,
kadlíkova kuchařka,
co vařit z krkovice,
co budu vařit,
co vařit k obědu,
krkovička pro chlapy,
jak dlouho se peče krkovička,
jak uvařit krkovici,
co varit z krkovice recepty,
recepty z krkovice,
nějaký recept z krkovičky,
co uvařit k obědu,
co varit z krkovicky,
co vařit -plecko
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
sůl,
pepř,
tymián,
olej,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (55)
Nejste náhodou sestřenice?
Hezký den všem
chci ZNOVU a OPĚT napsat, že i jednoduché a "obyčejné" recepty jsou vítány. Samozřejmě, že se nevyrovnají propracovaným složitým receptům, podle kterých mohou vařit profesionálové nebo zkušenější kuchaři, ale i takový student nebo kuchař začátečník jistě hledá, čím obohatit housku nebo co se vše dá přidat do míchaných vajíček. Proto prosím neurážejte takové recepty a už vůbec ne jejich autory. Děkuji
Jen mě zaráží, že admini jsou zděšeni z komentářů u (mírně řečeno) kontroverzních receptů stepiny, ale urážlivé komentáře luckymoon u dvou Kadlíkových receptů jim nijak nevadí.A troufám si tvrdit, že to je silná káva.
Kadlíku, nebuď smutný a dál nás bav a inspiruj
Možná tomu, co jsem teď napsala, nerozumíš, ale určitě si to přečte někdo z těch, kdo bude vědět...
Tvoje receptíky jsou milé a vařitelné, fandím ti.