Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 918 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,31 g |
Tuky | 64,20 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 207 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 223,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krupicové flameri s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAYp
Moje poznámka
Krupicové flameri s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAYp
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestky a borůvkami
Přidáno před 2 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 3 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 4 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 41 minutami
Rajčatový protlak
douver před 2 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 3 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 3 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 4 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 4 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 4 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 6 hodinami
Tématické fráze:
krupicove flameri,
mléčná krupice recept,
krupicový dezert,
recept na krupicové flameri,
smetanové flameri,
dezerty z krupice,
pohankové flameri,
domácí mléčná krupice,
flameri,
dezert z krupice,
krupicové flamery,
flamery krupicove,
krupicove flamere,
vanilkové flameri,
krupicové dezerty,
palačinky s jahodovou omáčkou,
krupice flameri,
krupicové noky s jahodovou omáčkou,
mléčná krupice recepty,
nadýchané flamery z krupicové kaše
Suroviny:
mléko,
sůl,
krupička,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
máslo,
bílek,
jahody,
solamyl,
cukr,
smetana ke šlehání
Komentáře (13)
A včera som si z Prahy doniesla Anuši Kejřovou...dostala som do daru.
ale máš to zase parádní a s nezaměnitelným puncem
továrna paní El
p.s. a ještě jsem chtěla dodat, že bych už to mohla teda vyzkoušet
Dominikovi jsem to vařívala v době, kdy za studií nebylo na Monte, Danone apod., Lízince už jen z mlsnosti...a pro pocit pravé domácí svačinky... Moje děti to milují a tak když jsem teď zjistila, že tu tenhle prostý starý český recept chybí a jahody začínají chutnat a vonět skutečně jako jahody, rozhodla jsem se ho napsat a nafotit...
I když pochází z obyčejné krupice, tak je velmi nadýchaný a může konkurovat nejrůznějším cizokrajným dezertům...aspoň myslím.
Nebála bych se ho nabídnout jako dezert pro návštěvu.