Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopenci z Bystřice

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

18. 6. 2011 07:24

Suroviny

Porce: individuální

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ruda43

7. 4. 2020 20:42

Přesně tak,taky dělám nálev z Deka a nemá to chybu..:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 6. 2011 18:58

Dělávám podobně,ale také bez té hořčice:-)Určitě prubnu i tuhle verzi:-p+7:yes:

pipre pipre

18. 6. 2011 14:07

Tak to prubnu i já :-) Před třemi dny jsme dojedli utopence v zelném nálevu a moc nám chutnali. Koupili jsme je, ale tentokrát si je zkusím sama. Manžel má svůj recept, tak který bude lepší :-):yes:+6

rebeka rebeka

18. 6. 2011 11:33

Jana Remkova: máš mít sklep:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 6. 2011 10:17

No jo, ale kde v chladu, když ne v lednici? V tom dusnu asi moc chladné místo nenajdu. Každopádně..už si to tisknu!! :-D

Petra Ku. Petra Ku.

18. 6. 2011 09:55

Tak tyhle utopence prubnu :-) Jednoduchej recept, to se mi líbí :-)

Betyna

18. 6. 2011 09:12

:yes: +1 vypadají moc dobře, zatím jsem dělala jen bez hořčice a tohle rozhodně vyzkouším!

rebeka rebeka

18. 6. 2011 08:41

a tohleto vypadá moooc dobře,budou pikantní a to my rádi:-p;-):yes:
už to tisknu:-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: utopenci prodej utopenci recept utopenci s dekem utopenci bez ulezeni utopenci domácí nálev na utopence prodej utopenců utopenci s cibulí recept utopency utopenci v kysaném zelí utopenci deko utopenci nálev recept utopenci pikantní nálev na utopence nejlepší utopenci recept na utopence ze špekáčků navod na utopence recept na utopence prodám utopence pikantní utopenci s cibulí

Suroviny: špekáček, cibule, zelí kysané, feferonka, pepř, hořčice pikantní, česnek, deko

TopRecepty.cz

Utopenci z Bystřice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wnnR