Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,20 g |
Tuky | 36,66 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 833 mg |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 21,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P6Gl
Moje poznámka
Rybí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P6Gl
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 53 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 58 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
rybi rolada,
rybí rolády,
roláda z ryb,
rolada z ryby,
rybí roláda recept,
rybý roláda,
ribí prsty a bramborová kaše,
rolady z ryb,
vařené rybí maso,
roláda rybí,
www rybi rolada,
vařené rybí maso recepty,
rybý prsty a bramborová kaše recept,
rybí roládka - recept,
rybí maso vařené,
recept na rybí roládu,
rybi r'olada,
sushi, roláda z ryby,
rybí mletá roláda,
rybi rolada postup
Suroviny:
filet rybí,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
máslo,
ořech muškátový,
vejce,
strouhanka,
olej,
mléko,
vejce,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (12)
Hotové roládky hezky voněly a chutnaly.
Od manželky byla pochvala
Děkuji všem za komentáře.
tohle bude dobrota