Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 104 kJ / 1 937 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,18 g |
| Tuky | 159,09 g |
| Vláknina | 28,70 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 2,78 g |
| Sacharidy | 21,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný bůček v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6YAN
Moje poznámka
Plněný bůček v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6YAN
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 5 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 6 minutami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 1 hodinou
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 2 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 3 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 4 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 5 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřový bůček v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty,
plněný bůček,
recepty na vaření v pomalém hrnci,
bůček z pomalého hrnce,
šunka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec test,
pomalý hrnec na sporák,
nejlepší plněný bůček,
perník v pomalém hrnci,
plněný bůček zeleninou,
vepřový bůček z pomalého hrnce,
top recepty pro pomalý pomalý hrnec,
kamenné obchody pomalý hrnec,
recepty z jelena v pomalém hrnci,
vepřový bok v pomalém hrnci,
telecí španělské ptáčky pomalý hrnec,
krkovicka v pomalem hrnci,
vpomalem hrnci,
varení v pomalým hrnci
Suroviny:
bůček,
šunka,
párky,
sýr eidam,
pasta sardelová,
koření,
cibule,
celer,
žampióny,
mexická směs,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (29)
Kdo nevařil nikdy v PH - nemůže pochopit jeho výhody a hlavně chuť pokrmu upraveného v tomto hrnci
Pokud jde o vaření v něm, dát na malý výkon. osm hodin si toho nevšímat, a pak si pochutnat na gulášku, který chutná jako po několikadenním odležení. V tom je kouzlo pomalého hrnce.
Jiřinko, moc hezký recept