Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 205 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,38 g |
Tuky | 85,66 g |
Vláknina | 18,24 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 43,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B1MQ
Moje poznámka
Hovězí s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B1MQ
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 7 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 11 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 11 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 12 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 12 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 13 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kousky s omáčkou,
pečene pikantní hovezi,
maso naprudko,
hovězí roštěnec naprudko,
pikantni hovězí,
hovězi na cerelu,
hovezi pecene s pikantni omackou,
pikantní omáčka na rybu,
hovězi maso s ryži,
hovezi platky na cerelu,
recept omáčka s čili papričkami,
omáčka k vařenému hovězímu recept,
pikantní omáčka recept
Suroviny:
maso hovězí,
slanina anglická,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
jablko,
sůl,
pepř,
česnek,
citron,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (6)
Recept je pěknej a jablka do masa vytvoří vždy pikantní šťávu, proto ti dávám 1.bod