Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,34 g |
Tuky | 34,41 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,07 g |
Sacharidy | 44,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8pR
Moje poznámka
Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8pR
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 1 hodinou
Ševcovský mls II.
redwinn před 1 hodinou
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 1 hodinou
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 2 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 2 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 2 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 5 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 5 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 5 hodinami
Tématické fráze:
plíčka,
z čeho jsou plíčky,
jak dlouho vařit plíce,
plíčka na smetaně,
co jsou plíčky,
plátky v bylinkovém těstíčku,
jak udelat jatra na panvice,
kachní plíčky,
vepřová plicka,
recepty s aztéckým kořením,
vepřové plíce recept,
pličky na smetaně,
vepřové kotlety v bylinkovém těstíčku,
plíčky recept,
sýrovo-bylinkové těstíčko,
jak dlouho varit plicka,
pličky minutka,
plíčky,
plíce smaženky,
bylinkové těstíčku
Suroviny:
plíce vepřové,
masox,
mrkev,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
celer,
koření aztécký poklad,
sůl,
olej,
vejce,
sýr tvrdý,
mléko,
mouka hladká,
čerstvé bylinky
Komentáře (9)
VAŘILAMYŠKA-Ivi plíčky vařím v papiňáku 30minut a pak nechám uzavřené dojít.Vařím je v 9l.V menším by se určitě ucpal ventil,když vařením nabydou a to by byla hezká mela
ŽÍŽALA-Jaruš děkuji za odpověď pro neregistrovanou PAVLU
REBI-
musí to být piplačka, ale výsledek, dle fotek, stojí jistě za tu námahu
mám na to chuťana
P.S. ten obrázek,kde je pánev..tak ten kousek vlevo,to vypadá jak kapřík