Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 709 kJ / 3 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,95 g |
Tuky | 105,06 g |
Vláknina | 25,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,45 g |
Sacharidy | 539,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z bulek uválíme oválné "šišky", opět necháme téměř nakynout, nastříháme bodliny a po krátkém dokynutí upečeme.
Krok 2: Tím, že ježky potíráme ještě před nástřihem, mají po upečení hezkou kresbu. Pečeme je stejně jako šneky.
Zveřejněno 12. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Briošky - ježci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WAQ
Moje poznámka
Briošky - ježci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WAQ
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 6 hodinami
Krenex
dragomirac před 7 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 8 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 8 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 8 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 9 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 9 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 10 hodinami
Tématické fráze:
ježek ze šišek,
briošky,
ježek z šišek,
recept na briosky,
briosky recept,
ježek ze šišky,
ježci ze šišek,
brioška recept,
mléčné briošky,
ježci recept,
briosky jako od babicky,
ježek z chleba,
kresba šišky,
ježek chleba,
ježek z šišky,
smetanové briošky,
recept na makove briosky,
briošky recept mléčné,
plněné čokoládové briošky,
jezci upeceni
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
voda,
sůl,
tuk hera,
mouka hladká
Komentáře (14)