Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 709 kJ / 3 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,95 g |
Tuky | 105,06 g |
Vláknina | 25,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,45 g |
Sacharidy | 539,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z bulek uválíme oválné "šišky", opět necháme téměř nakynout, nastříháme bodliny a po krátkém dokynutí upečeme.
Krok 2: Tím, že ježky potíráme ještě před nástřihem, mají po upečení hezkou kresbu. Pečeme je stejně jako šneky.
Zveřejněno 12. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Briošky - ježci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WAQ
Moje poznámka
Briošky - ježci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WAQ
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 9 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 11 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 11 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 12 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 12 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
ježek ze šišek,
briošky,
ježek z šišek,
recept na briosky,
briosky recept,
ježek ze šišky,
ježci ze šišek,
brioška recept,
mléčné briošky,
ježci recept,
briosky jako od babicky,
ježek z chleba,
kresba šišky,
ježek chleba,
ježek z šišky,
smetanové briošky,
recept na makove briosky,
briošky recept mléčné,
plněné čokoládové briošky,
jezci upeceni
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
voda,
sůl,
tuk hera,
mouka hladká
Komentáře (13)