Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,41 g |
Tuky | 26,54 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 37,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Předehřejte troubu na 200 °C.
Krok 2: Klobásky dejte na plech vyložený pečicím papírem a dejte na dvacet minut péct.
Krok 3: Mezitím zahřejte olej na pánvi a deset až patnáct minut opékejte cibuli a hořčičné semínko, aby cibule změkla a zezlátla.
Krok 4: Klobásky vyndejte z trouby a potřete javorovým sirupem.
Krok 5: Přidejte k nim na plech bagetky k dopékání a vložte zpět do trouby na dalších 8 minut.
Krok 6: Do cibule přidejte hořčici, cukr a ocet. Míchejte tak, aby se cukr rozpustil.
Krok 7: Bagetky podélně nařízněte, do každé vložte jednu nebo dvě klobásky a na ně rozdělte cibulovou směs. Ihned podávejte.
Zveřejněno 20. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásky v bagetě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNNW
Moje poznámka
Klobásky v bagetě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNNW
Nejnovější recepty
Domácí brusinková granola
Přidáno před 1 hodinou
Quinoa jako salát
Přidáno před 2 hodinami
Kvašené zelí
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno 14. 9. 2025 07:54:14
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 12 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 12 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 14 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 14 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 15 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 15 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 15 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 16 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 17 hodinami
Tématické fráze:
bagete,
bageta s klobásou,
bagede,
tenké klobásky,
bílé klobásky v troubě,
francuzská bageta s klobásou,
klobásky do trouby,
zapečené bagetky s klobásou a syrem,
zapečené bílé klobásy,
klobaska na jednohubky,
top recepty bageta s klobásou,
zapečené bagetky co k nim,
klobasky s horcici a medem,
jednohubky s klobáskama,
klobásky z trouby,
jednohubky klobáska,
bagete recept,
bageta s medem recept,
klobásky v troubě na plechu recept,
masové kuličky v bagetě
Suroviny:
klobása,
olej slunečnicový,
cibule,
semínka hořčičná,
sirup javorový,
bageta,
hořčice dijonská,
cukr přírodní,
ocet jablečný
Komentáře (4)