Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí oháňka na černo

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 11. 2011 21:31

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 132 kJ / 1 705 kcal
Bílkoviny123,20 g
Tuky121,13 g
Vláknina11,75 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 517 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 11. 2011 11:04

Toto na mne vykouklo z náhodných a vypadá to skvěle,hned bych ochutnala +1:-p:yes:

mysulka mysulka

17. 11. 2011 18:09

Krásný recept:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

17. 11. 2011 14:55

:-O:yes:..+1

maris maris

17. 11. 2011 12:15

Eli, krásné.:yes::-):-)

maiva maiva

17. 11. 2011 12:06

Pěkný, lákavý recept:-p+:yes:, ale oháňku jsem u řezníka neviděla ani nepamatuji;-)

zizala zizala (moderátorka)

17. 11. 2011 07:20

To není spravedlivé - takhle po ránu taková darda :-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 11. 2011 01:17

Nádherné jídlo!:yes:

Sodovka Sodovka

16. 11. 2011 23:11

Sušené švestky nebo povidla používám do omáček zejména pod krůtí nebo kuřecí maso. Takhle upraveným omáčkám jsem přišla na chuť zásluhou výborných receptů na tomto webu. :-K Sušené švestky nebo povidla jsem vůbec neměla rada. A teď je miluji a zejména v kombinaci s masem. :-p Elizo, tvůj receptík je :yes: + 7.

vybusna vybusna

16. 11. 2011 23:08

nadhera...+

1974andrea 1974andrea

16. 11. 2011 22:47

Moc hezký recept, zatím jsem dělala omáčky pouze z čerstvých švestek, povidla doma nemám, protože mi moc nechutnají, ale takto v omáčce bych jim na chuť přišla:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 11. 2011 22:46

Príma jídlo:-p+6:yes:A ta šťávička nemá chybu mňam:-p:-p:yes:

Patricie

16. 11. 2011 22:44

:-KKrásné:yes::yes:+

janek53 janek53

16. 11. 2011 22:28

Táková dobrota:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 11. 2011 22:20

:-K:yes:;-)

Colombo65 Colombo65

16. 11. 2011 21:49

Masakr - oháňka je ukrutná dobrota;-);-);-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí oháňka recepty hovězí oháňka hovězí oháňka recept hovězí na černo pečená hovězí oháňka hovězí maso na černo oháňka hovězí ohánka-recept recept hovezi ohanka recepty z hovězí ohánky recepty hovězí oháňka maso na cerno recepty - hovězí oháňka pecena ohanka hovězí oháňka pečená hovězí oháňka na švestkách oháňka recept hvězí oháňka maso recepty ohaňka recepty hovězí oháňka alobal

Suroviny: oháňka hovězí, cibule, máslo, vývar, zázvor, kůra citronová, bobkový list, tymián sušený, povidla švestková, mouka hladká, sůl, pepř, ocet

TopRecepty.cz

Hovězí oháňka na černo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yJOW