Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou

Masové závitky známé jako "Španělské ptáčky" si připravíte snadno. Čím kvalitnější maso, tím lahodnější výsledek. Náplň zvolte klasickou, nebo klidně experimentuje. Smetanovou omáčkou dokážete na závěr doladit celé luxusní jídlo.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

11. 8. 2008 11:21

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie4 178 kJ / 999 kcal
Bílkoviny9,24 g
Tuky95,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 106 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,10 g
Sacharidy22,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

anickanz

23. 7. 2010 02:26

perfektni akrasna fotecka,ja jeste pridavam pul vejce do kazdeho ptacka,kazdopadne bodik leti:yes:

Dana61

14. 7. 2010 08:01

Hello, tohleto je opravdu mňamka, :yes::-D dělám i z vepřového jako Veroly a smetanu jsem přidala poprvé právě do této omáčky, neb z vepřového nemá omáčka zrovna tu pravou barvu. Vyzkoušejte opravdu bašta

Ivana Ch

14. 7. 2010 04:25

Ježiš já bych si je dala s tou smetanou hned. ale chlapi to nechtěji. Já bych mohla smetanu úplně ve všem.

Veroly

13. 7. 2010 21:31

Sice z vepřového, ale jinak podle tohoto receptu. Výborné, dávám bod :yes:

thomassinno thomassinno

13. 1. 2010 15:05

+10 :yes:

polino

13. 1. 2010 14:57

malo knedliku:-/

nenan

9. 11. 2009 01:16

ahoj-zítra asi hned uvařím-dostala jsem neodolatelnou chuť na tuto krásu-posílám bod:yes:;-):-p:-)

Eliza Eliza

7. 11. 2009 19:48

Maris, krásná fotka (jak jinak u tebe, že...:-) ); koukám, že recept mám v oblíbených, takže děkuji za připomenutí!! Smetánka, to je moje...:-p. hezký recept, Hello :-K.

drahulin drahulin

7. 11. 2009 18:58

Hello,moje tchýně dělala jen ptáčky se smetanou a byly moc dobry.Posílam bodík.:-p:-p

maris maris

7. 11. 2009 18:35

Zbyli mi dva ptáčci a omáčky už moc ne, tak jsem ji nastavila smetanou.:-p. Dovolila jsem si, Hello, přidat fotku a bodík :-)

HankaR. HankaR.

30. 4. 2009 12:29

:yes: skvělý recept, dříve jsem španěláky pekla v troubě, ale teď mi je přes noc udělá pomalý hrnec:-p

Benji

28. 2. 2009 16:56

Španělské ptáčky jinak než se smetanovou omáčkou nedělám. Je to výborné !:-!

Reggii

2. 2. 2009 12:01

JJ toto je moc dobré papání taková náhrada svíčkové je tohle jednodužší ale také moc dobré papání:yes::yes:

Pitr

29. 1. 2009 15:47

Nemá to chybu

Merylas Merylas (moderátorka)

23. 12. 2008 09:31

Bych řekla, že se smetanou se nikdy nic nezkazí, jídlo zjemní.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: španělský ptáček na smetaně španělský ptáček se smetanou španělský ptáček na smetaně recept španělské ptáčky hovězí ptačky ptáčková omáčka ptáčci na smetaně španělský ptáček omáčka španělské ptáčky recept španělský ptáček ptáčci omáčka ptáčky recept hovězí ptáček omacka ptacci ptáček na smetaně španělský ptáček se smetanou recept omáčka španělský ptáček ptacci s omackou spanelsky ptacek s omáčkou recept na španělské ptáčky

Suroviny: hovězí zadní, špekáček, okurky sterilované, cibule, slanina uzená, bobkový list, pepř, koření nové koření, sůl, pepř mletý, hořčice, smetana, jíška

TopRecepty.cz

Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9vw