Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 201 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,49 g |
Tuky | 32,13 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 21,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6zEO
Moje poznámka
Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6zEO
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 10 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 13 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 12 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 13 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 14 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 14 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 15 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 15 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 16 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
pot au feu,
vařené hovězí s bramborem,
hovězí bok recept,
hovězí bok recepty,
hovězí bok,
hovězí vařené recept,
hovězí pot au feu,
pot au feu recept,
hovězí vařené,
vařené hovězí,
recept na hovězí bok,
vařené hovězí se zeleninou,
recepty hovezi bok,
hovězí na vaření,
hovězí bok bez kosti recept,
hovězí bok bez kosti,
recept hovezi bok,
recepty z hovězího boku,
koprová omáčka s hovězím masem v papinaku,
vařené hovězí maso recepty
Suroviny:
bok hovězí,
kost hovězí morková,
koření,
koření hřebíček,
pepř,
sůl,
bujón hovězí,
cibule,
mrkev,
brambory,
pórek,
česnek
Komentáře (10)
Po chvíli přinesl číšník hluboké polévkové talíře, větší dřevěné prkénko a velký (opravdu velmi velký) hrnec. Vše dal na stůl, zalovil v hrnci, vylovil velký kus vařeného hovězího masa, položil na prkénko a odkrojil z něj 4 plátky. Naběračkou pak nabral z hrnce polévku (hovězí vývar) s nudlemi a dal nám do talířků. Zbytek masa (ještě velký kus) dal zpátky do hrnce do polévky a hrnec odnesl.
Maso bylo druhým chodem. K němu přinesl pár brambor a vařenou zeleninu. Na stůl dal ještě misku s něčím, co připomínalo zvláštní hořčici a misku s jemným šedým štěrkem, který stavebníci u nás znají jako "potěrák". Pak jsme zjistili, že je to hrubá mořská sůl.
Je to prostě takový francouzský "eintopf".