Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plátky z krkovičky s Ljutenicí v PH

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 1. 2012 17:15

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

15. 4. 2013 20:01

Marta: moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že chutnalo. Udělala jsi moc dobře, že jsi PH koupila, určitě budeš s ním moc spokojená;-):-)

Marta

15. 4. 2013 19:39

maris: Recept jsem našla až včera, sliny se začaly sbíhat okamžitě.
Hrnec mám jen týden a pomalení jsem si už zamilovala. Bohužel jsem zjistila, že došla Ljutenice, tak jsem nahradila Ajvarem. Bylo to úžasně dobrý, za recept děkuji.

Pajaska Pajaska

23. 1. 2012 17:42

maris:Aha,tak toto je opravdu něco jiného.Díky.:yes::yes::-)

Jana Pá

23. 1. 2012 13:20

Božínku, zase dobrůtka:yes::-p Ten hrnec si objednám, ale bude dílo, než se v něm naučím připravovat zdejší pochoutky:-O:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 1. 2012 13:02

To by u nás určitě šmakovalo:-p+9:yes:

maris maris

23. 1. 2012 12:24

Pajaska: díky:-K
Složení je jiné - toto je: paprika, baklažán,rajčata cibule,česnek, petržel, feferonky, sůl, slunečnicový olej. Podívej se po ni, je moc dobrá :-p:-)

Pajaska Pajaska

23. 1. 2012 00:36

Recept mňamka.:yes::yes:O lutenici jsme se myslím zde už kdysi bavili,jesli se nemýlím.U nás na severu se prodávala a snad ještě prodává na topinky.Z brambor,cibule,protlaku...Netuším,jestli je to to samé nebo je tato jen ze zeleniny.Ani jsem ji u nás neviděla.:-O Musím se po ní podívat.:-)

Bahula Bahula

22. 1. 2012 23:31

Luxusní :-):yes::yes::yes:+

cekrops cekrops

22. 1. 2012 19:17

Aha . Tak už jsem zase o něco chytřejší...

chocolate chocolate

22. 1. 2012 18:53

cekrops:Já jsem minulý týden pomalila roštěnky 4 hodiny na high a můžu říct, že masíčko bylo šťavnaté, ALE nic se nerozpadalo.To je hlavní rozdíl oproti papiňáku, kde maso sice změkne, ale je takové..no ne moc kompaktní;-).

maris maris

22. 1. 2012 18:46

cekrops: ono se to " vaří " i na High hodně mírně, to je právě kouzlo PH - maso z něho je krásně měkké, štavnaté, ale ne rozvařené, zůstane pevné. Pravda, plátky by se asi mohly dělat kratší dobu, ale určitě ne o moc;-):-)

majda 2

22. 1. 2012 18:35

:yes:+6

cekrops cekrops

22. 1. 2012 18:34

Já teda nemám PH ale přeci jen - péct 4h na High ? :-O

pipre pipre

22. 1. 2012 18:33

:yes::yes:+5

chocolate chocolate

22. 1. 2012 17:38

rebeka:Rebi, běžně ji mají v Bille i Albertovi u kečupů.
Nebo http://www.toprecepty.cz/recept/21153-ljutenice-po...
Maris:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovicka v ph ljutenica recept plátky s ajvarem recept guláš s ajvarem co s plátkem krkovičky roštěnky s ljutenicí recepty s ljutenicí krkovice platky štavnate platky krkovičky plátky krkovičky v pomalém hrnci krkovička na ajvaru krkovička s ajvarem recepty z krkovičky recept na maso s ljutenicí králík s ajvarem recept recepty plátky krkovičky recepty krkovička plátky vepřový guláš s ajvarem krkovice pečená s ajvarem recept z ljutenice

Suroviny: krkovice vepřová, oštěpek uzený, směs zeleninová, sůl, pepř, olej, vývar

TopRecepty.cz

Plátky z krkovičky s Ljutenicí v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zm5J