Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Černý pivní chleba

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 2. 2012 13:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 773 kJ / 2 814 kcal
Bílkoviny102,71 g
Tuky49,17 g
Vláknina61,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,47 g
Sůl16,11 g
Sacharidy450,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Snad nepřekvapí množství surovin, hlavně "zrní" ale ti, kdo někdy plánují vyzkoušet Vícezrnné dalamánky, FITchlebík nebo Černé rohlíky (kornspitze), všechny tyhle suroviny doma postupně využijí.

Chlebík je první den měkounký a nadýchaný, druhý den také dobrý - jen s o hodně pevnější střídou.....Díky množství "zrní", semínek a vlákniny zasytí na delší dobu a na to, jak je strakatý na řez se můžete mrknout sami.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iwakk Iwakk

22. 4. 2013 21:11

Chlebík vypadá luxusně, stejně jako všechny tvé recepty! :-p

andakomar

11. 2. 2012 19:38

:yes::yes::yes::yes:

monikaK

6. 2. 2012 11:51

Další dobrota!:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

3. 2. 2012 14:57

Kafemlejnek taky nemán. Zrní jsem dala do mixéru a šlo to krásně:-))

cathleen cathleen

3. 2. 2012 09:53

:-))jsem ráda, že se vám líbí. Kdo má možnost "zrní" sehnat, doporučuju! Manžela jsem si častým pečením trochu rozmazlila :-8, ale tento chleba si dal i druhý den, už tužší a pochvaloval si ho:-D:-D

rebeka: kafemlejnek nepučuju, ale jestli chceš "černocha" zkusit (ať víš, do čeho jdeš), můžu ti ty namleté části zrní poslat v dopise :-p:-D

maris maris

2. 2. 2012 20:40

Ivo, ten je nádherný, o chuti nepochybuji:yes::-p+17

Bahula Bahula

2. 2. 2012 20:36

Nádherné :-O:-O:-O :yes:+16

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 2. 2012 19:13

:-K+15:-K

rebeka rebeka

2. 2. 2012 19:12

:-//:-( nemám žito, nemám třískací kafemlejnek:-// , ale já musím dát bod a hluboce smeknout před touhle krásou:-K:-K:-K:-O:yes::yes:
jsi neskutečně šikovná..

fb.lib fb.lib

2. 2. 2012 19:11

Krásný a vše profi....určitě ho vyzkouším ale až o dovolený v dněšní předimenzované době to ani nejde.Takový chléb se dá jíst i suchý.Děkuji

Iriska Iriska

2. 2. 2012 18:10

K němu tvoje opičí sádlo a tetelím se blahem.:yes::yes:+

majda 2

2. 2. 2012 17:51

Krásný chlebík!:yes:+12:-p

petrzelka

2. 2. 2012 17:42

Opět máš můj obdiv a skláním se před tvým pekařským uměním:yes:Taky bych chtěla takhle péct a všechno postupně vyzkoušet,snad by se mi i dařilo,ale není času.Zaměstnání,děti,já už potom nemám sílu a jedu do Alberta koupit chleba a celou cestu si nadávám:-D

Bibinka Bibinka

2. 2. 2012 17:24

cathleen: Cathleen, mě ten chlebík přijít do ruky, tak si z něj okrájím všechnu tu úúúžasnou a rozpukanou kůru a mé chuťové buňky by zpívaly ódu na radost....;-):-D No co, prostě jasnej 9.bod:yes: víc jich nejde

mysulka mysulka

2. 2. 2012 17:19

:-p:yes: při pohledu na Tvé chlebíky vždy dostanu hlad:-S:-D:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: černý chléb černý chleba černý chléb recept pivni chleb pivni chleba recept na černý chléb cerny chleba recept domaci cerny chleba recept na černý chleba mail neman.by loc:cz domácí černý chléb cerny domaci chleb recept na pivní chléb chléb černý recept na pivní chleba pivní chléb recept recepty černý chleba co je černý chléb chleba z psenicne tmave zrní do chleba

Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, žito, pšenice, voda, pivo světlé, kmín drcený, vločky sojové, otruby, semínka lněná, semínka slunečnicová, sůl, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná

TopRecepty.cz

Černý pivní chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kD5x