Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky s fenyklem a adžikou

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 2. 2012 17:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 876 kJ / 448 kcal
Bílkoviny4,13 g
Tuky43,20 g
Vláknina0,78 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy10,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s bramborem nebo bramborovými noky a špenátem. Jestli-že jsme zvyklí dávat do špenátu česnek, dáme ho méně, aby nepřebil chuť fenyklu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

16. 11. 2014 16:11

marki87: moc děkuji za vyzkoušení a krásnou fotku:-), krásně jsi to doladila medem, určitě taky vyzkouším;-). Já na fenykl taky nedám dopustit. :-)

marki87 marki87

16. 11. 2014 16:01

Letos jsme poprvé ve skleníku pěstovali fenykl, dříve jsem ho nikdy neměla a musím říct, že jsem se do něj zamilovala :-) Tento recept je naprosto skvělý, všem nám to moc chutnalo. Přidala jsem do galerie jednu fotku. Já akorát ještě při vaření přidala jednu lžíci medu a bylo to vážně luxusní :-) Díky za inspiraci :-)

Sarovka

20. 2. 2012 11:59

Maris, díky za inspiraci.:yes: Fenykl jsem ještě tepelně neupravovala. Používám ho jen do salátu.

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 2. 2012 22:08

:-p+14:yes:Moc hezké fotky príma receptu:-K

senky senky

12. 2. 2012 10:10

maris:díky :-K:-K

BILKOVAI BILKOVAI

12. 2. 2012 10:02

Chuť si též nedovedu představit,protože jsem fenykl nejedla, ale foto je úžasné:yes:

Bahula Bahula

12. 2. 2012 09:39

Krásný recept:yes:+

Masula Masula

11. 2. 2012 21:35

:-p;-):yes::yes::-K

maris maris

11. 2. 2012 20:06

Moc všem děkuju za krásné komentáře:-):-8:-K
senky - gratuluju k budoucímu PH,:-)) určitě se ptej, ale vařit v něm není žádný problém:-)

ivulinka ivulinka

11. 2. 2012 19:47

Vůbec nevím jak tohle jídlíčko chutná, ale v tém podání to musí býti mana nebeská, bod na Prahu:yes:

pipre pipre

11. 2. 2012 18:51

Dala bych si od tebe cokoli a tohle určitě:-):yes:+8

senky senky

11. 2. 2012 18:45

Jedno lákadlo za druhým:-O:yes: určitě vyzkouším a velmi brzy, k fenyklu jsem se ještě nedokopala, napravím to;-):-8 můžu, prosím, od pondělka do kurzu vaření v pomalém hrnci:-?:-D:-D předem děkuji:-K

vseumel

11. 2. 2012 18:36

Hezké :-p:yes:

magdalenka magdalenka

11. 2. 2012 18:31

Ja asi pôjdem k tebe na kurz varenia...;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 2. 2012 18:28

Nádherné:-O:-phned bych si dala porcičku:yes:+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso s fenyklem vepřové s fenyklem recepty s adžikou pomalé pečení vepřového masa fenykl krkovice na feniklu krkovice na fenyklu veprové na feniklu vepřové plátky na feniklu vepřové maso s fenyklem recept vepřová s fenyklem vepřové na fenyklu recepty z fenyklu recepty s fenyklem maso na fenyklu veprove platky v pomalem hrnci veprove maso fenykl vepřove maso s adžikou masový plátek s fenyklem veprova krkovice na fenyklu krkovice fenykl

Suroviny: maso vepřové, fenykl, hořčice dijonská, koření adžika, máslo, mouka, vývar, sůl, olej

TopRecepty.cz

Vepřové plátky s fenyklem a adžikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8OY