Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 502 kJ / 1 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 150,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 39,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panna Cotta s pomeranči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x953
Moje poznámka
Panna Cotta s pomeranči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x953
Nejnovější recepty
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 26 minutami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 3 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové placičky s barevným zelím
Přidáno před 3 hodinami
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 27 minutami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 1 hodinou
Zapečený chřest
Leren před 2 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 3 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 3 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 3 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 3 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomerancovy rozvar,
pomerancova panna cotta,
nadobky na panna cotu,
panna cotta s pomerančem,
pomerančová panna cotta recept,
jak ozdobit panna cottu,
panna cotta na pomerančích,
koláč s pomerančem a zelatinou,
pohár s pomeranči,
panna cotta pomerančový recept,
rozvar z pomerančů,
panna cotta želatinový ztužovač,
panna cotta ze stuzovace,
nádobky na panna cottu,
dortik panna cotta,
panna cotta dr oetker diskuze,
pomerancovy rozvar na kolac,
rozvar z pomeranče,
nádobky na panna cotta,
panna cotta jak ozdobit
Suroviny:
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový,
ztužovač želatinový,
kůra pomerančová,
pomeranče,
cukr krupice,
voda,
skořice
Komentáře (3)