Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 443 kJ / 1 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,50 g |
| Tuky | 31,50 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,83 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 315,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kladenský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLW
Moje poznámka
Kladenský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLW
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 3 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 10 minutami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 1 hodinou
Vosí hnízda
mares-mikulas před 1 hodinou
Vánoční punč
Sarinkad před 1 hodinou
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 1 hodinou
Domácí langoše
zjedolbanan před 1 hodinou
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 1 hodinou
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 1 hodinou
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 1 hodinou
Kynutý knedlík
kraka před 2 hodinami
Tématické fráze:
kladenská pekárna,
předpisy pro domácí pekárnu,
kladenske pekarny,
předpisy na cléb,
babiččina kuchyně,
kladenský chléb z domácí pekárny,
domácí pekárna předpisy,
nepovedený chléb,
předpis na domácí chleba,
předpisy na domácí chléb,
domácí pekárna-předpisy,
předpisy do domácí pekárny,
predpis na chleba v domácí pekárny,
top recepty. cz/recept/2690,
kladenske rohlíky recept,
domácí pekárna chleba kladenský,
chléb se solamylem,
nepovedený chleba,
předpis na chleba,
chleb ze se solamylem
Suroviny:
voda,
sůl,
kmín drcený,
cukr,
olej,
mouka hladká,
solamyl,
droždí sušené
Komentáře (6)