Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 696 kJ / 1 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,84 g |
Tuky | 128,53 g |
Vláknina | 7,03 g |
Cholesterol | 487 mg |
Sodík | 5,80 g |
Sůl | 13,66 g |
Sacharidy | 48,71 g |
Postup přípravy
Tip na servírování: Na talíř dáme dušenou zeleninu, na kterou přeložíme hotové maso a podle vlastní volby i přílohu. Pokrm nemá mít mnoho šťávy. Doporučená příloha: K jídlu se hodí dušená rýže, ale zajímavým zpestřením mohou být například brambory s cibulkou.
Zveřejněno 21. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polabanka s vepřovým masem na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXR5
Moje poznámka
Polabanka s vepřovým masem na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXR5
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 4 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 1 hodinou
Segedínský guláš
Jiri_N. před 1 hodinou
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové rizoto
Konstantin. před 1 hodinou
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 3 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 3 hodinami
Tématické fráze:
dušená zelenina s vepřovým masem,
vepřová kýta na rozmarýnu,
servírování kýty,
recepty z veproveho masa,
dusena zelenina s veprovim masem,
zelenina s masem na rozmarýnu,
maso na rozmarýnu,
vepřové na rozmarýnu
Suroviny:
kýta vepřová,
sádlo vepřové,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
škrob bramborový,
vejce,
víno bílé,
škrob,
omáčka sojová,
sůl,
žampióny,
olej,
bujón zeleninový
Komentáře (5)
http://www.recepty-na-dobroty.cz/