Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbová smaženice

Máte houby nasušené i zamrazené a stále s nimi nosíte další košíky? Připravte si čerstvou smaženici, která krásně voní lesem. Receptů najdete na internetu nespočet, ale nejlepší je osvědčená klasika.

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

9. 9. 2008 13:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Milan

4. 8. 2012 19:17

Výborné:yes:

Dzarda

3. 8. 2012 11:59

houby omyjeme... to se preci nedela... houby se nemejou, nasaknou vodu a bude z toho brecka

zdenin zdenin

26. 9. 2011 11:59

vy:yes:borna

kell

15. 8. 2011 13:26

mně se recept moc líbí a přesně takhle ji večer udělám!!!

spagetka spagetka

15. 8. 2011 09:15

Lebrac: Do smaženice dle rodinného stříbra a zvyku, vždycky ;-);-)
Ale nikomu se nebrání, aby si to dělal dle svého:-!

Lebrac

15. 8. 2011 08:58

Úplně špatný recept. Houby se musí dělat na másle - zvýrazní to chuť i vůni hub. Česnek mám moc rád ale v tomto případě to zabije houbovou vůni - do smaženice nikdy;-(.

mz

12. 8. 2011 20:57

Franto?

LoLineCZka

7. 8. 2011 14:07

Tak jsem udělala přítelovi k obědu dle receptu, povinně jsem musela ochutnat, jestli jsem tam prý nepřisypala pár těch červených hub :) zatím mu šmakuje, a jestli do rána přežije, tak příště budu dělat zase:) U nás houby rostou pěkně, ale pořád prší, takže na ně chodíme s deštníkem :) Děkuji za recept, přji hezký den všem :):yes:

abakluk

23. 7. 2011 23:49

při dušení hub přidej trochu krupičky,tak to dělala teta na Vysočině

Merylas Merylas (moderátorka)

7. 3. 2011 13:47

Helo,dovolila jsem si přidat foto k Tvému receptíku. Dělám stejně, na oleji ale bez česneku. Nyní jsem použila mražené podušené houby a při přípravě smaženice, těsně před dokončením jsem přidala 2 dny staré, ale vláčné, opražené celozrné housky. Může se použít i chleba. Někde jsem to vyčetla a je to docela :yes:;-)

mmyiska

8. 10. 2010 19:10

A jde se na to. Už se na tuhle dobrotu těším, jak malý dítě na lízátko:-D To bude mňamka :yes:

Michal

2. 9. 2010 23:41

Výborně sem si pochutnal, děkuji za recept. Velmi si toho vážim a přeji těmto stránkám mnoho úspěchů. S pozdravem Michal:yes:

LucieH25

23. 8. 2010 09:23

Moc dobrý!!:yes:

Emily Canada

11. 9. 2009 05:12

Tak tohle bude zitra k obedu.Skoda ze nebudu mit ty houby co jsou psane ale snad to bude dobre i z tech co jsou zde v obchode.Zavidim vam ty vase houby.

Franta

8. 6. 2009 18:10

Dneska jsem našel asi 20 suchohřibů a udělal je podle receptu.Jestli se dožiju rána tak je to super recept.
:-))

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smaženice z čerstvých hub smaženice z hřibů jak se dělá smaženice recept na houbovou smaženici smaženice z václavek smaženice s vejci - z mražených hub jak se dela smazenice z hub houbová praženice praženice z hub nejlepší smaženice praženice jak udělat dobrou smaženici dobrá smaženice smaženice s houbami nejlepší smaženice z hub praženice recept jak udelat houbovou smazenici vyborna smazenice smženice smažnice

Suroviny: houby, cibule, sádlo, česnek, kmín drcený, vejce, sůl

TopRecepty.cz

Houbová smaženice

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6pX