Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 8. 2012 13:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 038 kJ / 965 kcal
Bílkoviny29,02 g
Tuky82,00 g
Vláknina0,91 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 7,53 g
Sůl20,18 g
Sacharidy27,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

17. 8. 2012 14:35

:-//:-// krom bylinek, koření a sole, jak by řekl Jirka Babinec, mám tak akorát prdinec:-S:-(
ale musím uznat, milá Pilznerko, že ti to vaří náááramně:yes::yes: totok je přímo zvěřinový luxus v tvém podání, rébí se sklání a bodík od ní k tobě pádí:-8:-D:-D;-):yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

17. 8. 2012 14:20

Luxus, nádhera:-O Šikulka:yes:

Iljusa Iljusa

17. 8. 2012 14:08

Krásná práce :-p:yes:

maris maris

17. 8. 2012 13:59

Andy provokuješ ! :-)), To musí být vynikající:-p:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

17. 8. 2012 13:55

Colombo65:Otíku, na lišky jsem letos objevila dubový lesík, bylo jich, kam oko pohlédlo, ale byly ještě malé a pak už jsem se tam nedostala. Možná, až zaprší, tak se tam zkusím zajet ještě podívat. Pro mě je to nejchutnější houba:yes:

Colombo65 Colombo65

17. 8. 2012 13:52

Z nádherné suroviny, vzniklo nádherné oku lahodící jídlo. :yes:
Jak já bych ochutnal.;-(
No a ty lišky, to je šperk celého jídla.;-);-);-)

senky senky

17. 8. 2012 13:51

Hmm:-*:yes: opět skvostné:yes::yes: mám jen srnčí na guláš, budu muset hold počkat:-D:-D

1974andrea 1974andrea

17. 8. 2012 13:51

jarka skrobakova:Vidina jídla mne žene vpřed:-D:-))

jarka skrobakova

17. 8. 2012 13:44

jarka skrobakova:

1974andrea:No tak to jsi teda borka, to já bych nestáhla. Prostě jsi moooooooc šikovná Andry:-K:-!:-!:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

17. 8. 2012 13:35

jirholu:Díky Jiřinko:-K, když je z čeho, tak to jde samo:-))

jirholu jirholu

17. 8. 2012 13:33

Andreo, opět další z Tvých kulinářských skvostů :-O:-p:-p:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

17. 8. 2012 13:18

Jaruško a víš co to dá práce z celého jelínka vypreparovat nakonec hřbet:-D. Musela jsem to i stahovat, porcovat, odblaňovat atd. Strávila jsem s tím včera skoro celý den, ale stojí to za tu práci;-). Díky:-K

jarka skrobakova

17. 8. 2012 13:15

No teda Andry, to vypadá úžasně, já mám na to takovou chuť ani nevíš jakou:-!:-p:-p Moc pěkný receptík jakovždy od Tebe:-)) Tak bodík posílám :yes::yes::yes::-p:-p:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sika recept zverinovy hrbet recepty sika sika recepty jelinek sika recepty guláš z jelínka sika hřbet z koloucha recepty ze siky kolouch hřbet jelen s liškami sika hrbet sika hřbet recept recept sika kolouch hřbet recepty gulas z koloucha srnčí hřbet na líškách recept na hřbet z vysoké zadní noha srnky recept jelinek sika jelen sika hřbet recept

Suroviny: hřbet kančí, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, jalovec, sůl, olej, houby lišky, slanina, máslo, bujón, petrželka zelená, sůl

TopRecepty.cz

Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4VAg