Utopenci z cukety (naložené karbanátky)
Pokud si už nevíte rady, jak zužitkovat přebytek cuket, vyzkoušejte recept na nakládané cuketové karbanátky. Jsou velmi snadné na přípravu a chutnají podobně jako pečenáče. Zkuste vydržet alespoň dva dny, než je začnete ochutnávat. V letních dnech přijdou k chuti.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 170 kJ / 1 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,92 g |
Tuky | 40,34 g |
Vláknina | 26,84 g |
Cholesterol | 608 mg |
Sodík | 11,42 g |
Sůl | 28,00 g |
Sacharidy | 140,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci z cukety (naložené karbanátky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E5G
Moje poznámka
Utopenci z cukety (naložené karbanátky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E5G
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 5 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 6 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 6 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 6 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 7 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 7 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 7 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 7 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 8 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky z cukety,
cuketove karbanatky v nalevu,
karbenátky z cukety,
karbanatky z cukety v nalevu,
pečenáče z cukety,
cuketa karbanátky,
naložené cuketové karbanátky,
naložené rybí karbanátky,
cuketove pecenace,
cuketové utopence,
jak spotřebovat cuketu,
cuketove utopenci,
cuketa v nálevu,
karbanátky s cukety,
cuketove karbanatky naložené,
naložený utopenec,
cuketové karbanátky,
karbanatek z cukety,
cuketa jako pečenáče,
naložené rybí karbenátky
Suroviny:
cuketa,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř mletý,
vegeta,
vejce,
solamyl,
mouka hladká,
strouhanka,
česnek,
strouhanka,
olej,
voda,
ocet,
cukr krupice,
sůl,
deko,
sacharin,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
cibule
Komentáře (13)
Dělávám z různých druhů zeleniny,jen je u nás problém,aby se"pečenáče"stihly zaležet
Tentokrát jsem použila mladé cukety,tak jsem je ani neloupala