Vepřová konzerva
Maso ze skleničky využijete zejména tehdy, není-li příliš času na vaření. Připravit si maso do zásoby není tak složité a ta práce za tu poctivou chuť stojí. Až si doma vyrobenou vepřovou konzervu namažete na čerstvý chléb, moc si pochutnáte.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 35 490 kJ / 8 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 378,05 g |
Tuky | 772,20 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 9,74 g |
Sůl | 23,10 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2012 23:11
12. 1. 2012 22:54
12. 1. 2012 22:02
12. 1. 2012 21:10
12. 1. 2012 21:10
12. 1. 2012 21:08
12. 1. 2012 20:44
19. 6. 2011 10:33
16. 3. 2011 10:49
16. 3. 2011 08:11
20. 10. 2010 21:27
20. 10. 2010 16:46
20. 10. 2010 16:32
20. 10. 2010 15:22
20. 10. 2010 13:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 5 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 15 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 57 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 2 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 3 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 6 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 6 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 8 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Další recepty
Tématické fráze: recept na domácí vepřovou konzervu vepřová konzerva z bůčku domácí vepřovka domácí konzervy recepty na masové konzervy - domácí výroba vepřové maso z konzervy recepty domácí masová konzerva veprove maso v konzerve recepty domaci konzerva domácí výroba vepřového lančmítu vyroba veprovych konzerv vyroba domacich vepřových konzerv domácí vepřová konzerva-recept recepty na masové konzervy výroba jak udělat domácí vepřovou konzervu pomazánka z vepřové konzervy vepřové maso v konzervě jak vyrobit domácí vepřovou konzervu vepřové maso konzerva domácí masové konzervy
Suroviny: bůček, vegeta, praganda, sůl, voda
Vepřová konzerva
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRBY
119 názorů