Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová konzerva

Maso ze skleničky využijete zejména tehdy, není-li příliš času na vaření. Připravit si maso do zásoby není tak složité a ta práce za tu poctivou chuť stojí. Až si doma vyrobenou vepřovou konzervu namažete na čerstvý chléb, moc si pochutnáte.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

11. 10. 2008 10:52

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie35 490 kJ / 8 482 kcal
Bílkoviny378,05 g
Tuky772,20 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 9,74 g
Sůl23,10 g
Sacharidy4,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Levik Levik

12. 1. 2012 23:11

Jani můžu ti říct,že je to moje moc oblíbená pochoutka.:-p:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 1. 2012 22:54

Levik: určitě ano, ikdyž fakt tučná pochoutka. Každopádně, chlapi to milují a nejen oni;-)

Levik Levik

12. 1. 2012 22:02

Jani já tuhle pochoutku dělám už nějaký měsíc a nemůžeme si to vynachválit,je to lahůdka,rozhodně lepší než různé salámky a párečky.:-K:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 1. 2012 21:10

BILKOVAI::-D:-D:-D:-D

BILKOVAI BILKOVAI

12. 1. 2012 21:10

Jani, neprovokuj:-!:-//....:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 1. 2012 21:08

BILKOVAI: Ivet, jsi mi připoměla, že si mám jít zadělat na cheba!:-D:-D Tak snad si dáš aspoň kousek, ne?;-)

BILKOVAI BILKOVAI

12. 1. 2012 20:44

Jani, dělala jsem z 1 kg bůčku /na zkoušku;-)/ a už se chladí v lednici. Když jsem olízla lžičku, jak jsem to dávala do sklenic, tak to bylo něco:-O:-p:-* To bude pro mě velká zkouška si nenamazat na pořádný krajíc chleba:-S To víš, linie:-8 Manžel už se nemůže dočkat rána, až si dá na snídani:-))On takové bůčkové záležitosti miluje:-* Moc děkuji za recept a dávám bodík :-KŠkoda, že nemůžu dát víc+++++++:yes: Zítra přidám fotečku;-)

jitule jitule

19. 6. 2011 10:33

+:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 3. 2011 10:49

dadokova díky, jó, to je masíčko;-)

dadokova

16. 3. 2011 08:11

milá Jano včera jsem to udělala ta nádherná vůně a ta chut´vynikající :-p díky dadokova

Dádule

20. 10. 2010 21:27

Pavle,my zavařujeme už leta maso stejně,jako jste to udělal Vy.Do sklenice kousek kůže na dno,maso,lžička soli,kousek kůže navrch.2a2 hodiny vaříme.Rosol se vytvoří časem.Výborná věc!Na chleba,rychlovka rizoto a u nás v létě,když se suší sena kynuté knedle,okurk.salát a maso z "flašky".Mňam:-p:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 10. 2010 16:46

Pajaska, se Sanytrem nemám problém, díky;-)

Pajaska Pajaska

20. 10. 2010 16:32

Jani R.,jasně.:yes:Vždyť se to vaří 3 hodiny celkově.Je to univerzální konzerva a slané akorát.Pokud máte rádi mín slané,lze ubrat sanytr.Nebo,kdo má problém s dusičnany,tak nahradit normál solí,ale maso nebude tak růžové.Množství chce vyzkoušet,já bych odhladla,ale nezkoušela jsem ještě.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 10. 2010 15:22

Pajaska, děkuji za foto a za informace i pro Pavla:-). Takže syrové maso? Rozumím tomu dobře? Vypadá to nádherně:yes:

Pajaska Pajaska

20. 10. 2010 13:27

Není vůbec zač.Ono to trochu trvá,musí to pořádně vychladnout.Fotky jsou tu.:-) Asi si pro jednu dojdu do sklepa.:-p:-D

1 3 4 5 6 7 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na domácí vepřovou konzervu vepřová konzerva z bůčku domácí vepřovka domácí konzervy recepty na masové konzervy - domácí výroba vepřové maso z konzervy recepty domácí masová konzerva veprove maso v konzerve recepty domaci konzerva domácí výroba vepřového lančmítu vyroba veprovych konzerv vyroba domacich vepřových konzerv domácí vepřová konzerva-recept recepty na masové konzervy výroba jak udělat domácí vepřovou konzervu pomazánka z vepřové konzervy vepřové maso v konzervě jak vyrobit domácí vepřovou konzervu vepřové maso konzerva domácí masové konzervy

Suroviny: bůček, vegeta, praganda, sůl, voda

TopRecepty.cz

Vepřová konzerva

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRBY