Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí s estragonovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 8. 2012 19:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 909 kJ / 2 129 kcal
Bílkoviny130,86 g
Tuky165,76 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 430 mg
Sodík 3,12 g
Sůl7,65 g
Sacharidy26,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

30. 8. 2012 19:44

Dooga::-D:-D:yes:

1974andrea: hezké světlo jsi chytla.. jen co je pravda;-):-K:yes:

jarka skrobakova

30. 8. 2012 19:40

kráwsný recept, to by mi moc chutnalo:-p:-p:yes::yes::-)):-K

Dooga Dooga

30. 8. 2012 19:40

Estragon je nějaký druh pelyňku, né ???? A jakpak to chutná. Až na to, že je to "zase" takové obyčejné jídlo (vařené hovězí)se mi recept celkem líbí. :yes:

1974andrea 1974andrea

30. 8. 2012 19:35

rebeka:Nadi, my si dáme zítra k tomu rýži. Já to vařila na zítra, možná ještě dodám foto kompletní:-)) Ale chytala jsem ještě poslední světlo bez deště;-)

Bibinka Bibinka

30. 8. 2012 19:30

Andrejko, to by se u nás zajisté ujalo a chutnalo by:-p Dávám ti 2.bod:yes:

rebeka rebeka

30. 8. 2012 19:28

vypadá to náramně:-8:-K:yes::yes: a co k tomu;-):-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso estragon hovezi na estrgonu hovězí maso estragon esyragon omacka hovězí maso na estragonu recept na jidlo s estragonem hovězí omáčka hovězí s estragonem hovězí maso s dižojskou omáčkou hovezi maso s omackou hovezi maso ostragon recept estragon z hoveziho sušený estragon estragonova horcice hovězí extragon hovězí potřeme dijonskou hovezi platky recepty estragonov recept estragonová estragonová hořčíce jak vypada anýzova omacka

Suroviny: maso hovězí, slanina, estragon, hořčice dijonská, cibule, smetana na vaření, vývar hovězí, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí s estragonovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8pL