Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xp6g
Moje poznámka
Králík v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xp6g
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 6 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 8 minutami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 25 minutami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 1 hodinou
Domácí kečup
Mistrova před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 3 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 5 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 6 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 6 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 hodinami
Tématické fráze:
králík z pomalého hrnce,
pomali hrnec,
peceny kralik v pomalém hrnci,
králík na zelenině v pomalém hrnci,
králík v jednom hrnci,
pomalí hrnec recepty,
králík v pomalého hrnce,
králičí stehna v pomalém hrnci,
prostřeno králík,
kralik recepty,
pomalé pečení králíka,
kralik peceny v pomalem hrnci,
recepty v pomalém hrnci,
kralik vpomalem hrnci,
maso na zázvoru vip prostřeno,
peceni kralik v pomalem hrnci,
králík na zelí v pomalém hrnci,
pomaly hrnec a doba pečení králíka,
recept na králíkách po alek hrnci,
pomalý hrnec -králík
Suroviny:
stehno králičí,
špek,
sůl,
zázvor mletý,
rozmarýn,
houby sušené,
olej,
voda,
česnek,
cibulka
Komentáře (14)
Vyrobil jsem si k PH svislou jehlu, která mi pomáhá k úpravě okořeněných plátků masa ve stylu kebab, ale změklé maso neořezávám na tenké plátky, ale nechám vychladnout, aby bylo soudržnější, a pak je svisle nakrájím na cca 1,5cm široké hranolky, které v sáčku se zipem ukládám do mrazáku. Ty pak vkládám do různých polévek, omáček a sosů, připravovaných samostatně. Takové pokrmy jsou připraveny velmi rychle, odpadá doba potřebná k změknutí masa.