Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 9. 2012 19:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 012 kJ / 720 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy180,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

21. 10. 2013 20:23

rena: Ja viem, dule mám kvôli vôni rozložené po izbách. ;-)

rena

21. 10. 2013 20:18

Máme doma stromy gdoulí,krásně voní,provoní byt.Dají se jíst jen vařené,jedla jsem s nich marmeládu i želé,je to moc dobré.:-p

magdalenka magdalenka

9. 10. 2013 22:00

Fokuska: kompót aj džem sú skvelé.

Fokuska Fokuska

9. 10. 2013 09:27

kdoule-to jsem ještě nejedla.Může to být dobrota!!:-p

magdalenka magdalenka

3. 11. 2012 20:29

Eva:;-)

Eva

3. 11. 2012 19:34

Slivovici z gdoulí velice doporučuji, je moc dobrá, loni jsme to vyskoušeli a stála za to.

Anna Baďurová

25. 9. 2012 11:22

Já jsem právě před našim panelákem utrhla s keříku 7 ks kdouliček hruštiček a vyzkoučím tento recept ke zvěřině.:-K

rebeka rebeka

22. 9. 2012 22:42

babičky i Magdalenka.. ale kde vzít ty kdoule, co:-?:-? :-//:-D:-D
Magduška.. moc se mi to líbí.. ale ani medveď, ani lišky, ani kdoule.. to tu nemamo:-S

magdalenka magdalenka

22. 9. 2012 14:52

1974andrea:nie som odborník na ovocinárstvo, neviem, či existujú aj ozdobné dule. U nás dula rastie len v teplejších oblastiach, južné Slovensko, prišli z Balkánu a Stredomoria. Pamätám si ju napr. divoko rastúcu popri ceste do vinohradov. Ale niektoré sú viac "jablkovité", ja mám podlhovasté plody na "stromokríku".

BILKOVAI BILKOVAI

22. 9. 2012 12:45

U nás za zahradou roste gdoule. Podle dřeva je strašně stará. Dělala jsem z ní džem a je to dobré.Chuť je pikantní, kyselkavá a mírně trpká. Manžel se chystá vyzkoušet z gdoulí domácí slivovici. Slyšel, že tato slivovice je nesmírně ceněná a je to delikatesa. Plody se nedají jíst za syrova a jsou strašně moc tvrdé.

1974andrea 1974andrea

22. 9. 2012 12:36

Magdi, já viděla tyhle kdoule jenom ve středomoří, u nás rostou jiné, zřejmě okrasné. Ale babi říkala, že džem a kompot dělávali i z nich;-) Tak nevím:-)).

jarka skrobakova

22. 9. 2012 12:07

magdalenka:Magdalenko, Ty jsi zlatá, že jsi mi tam dala odkaz. Je to velmi zajimavé a lákavé. Ta chuť by mně moc zajímala a proto se budu po kdouli pídit. Velký dík:-K

pipre pipre

22. 9. 2012 10:17

Tak nevím, jestli jsem někdy kdouli ochutnala. A pokud ano, nepamatuji se už:-8 Ale podle přísad bude kompot určitě dobrý:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gdoule kdoule jak zpracovat jak zpracovat kdoule kdoule recepty gdoule zpracování gdoule kompot gdoulový kompot zpracovani kdouli kompot z gdoulí kdoule zpracování zpracovànì kdoule kdoulové želé zpracování gdoulí dulovy kompot true kompot z gdoule kdoulový koláč jak zpracovat gdoule kdoule recept keř gdoule

Suroviny: kdoule, skořice, koření hřebíček, lusk vanilkový, kyselina citronová, voda, cukr krystal

TopRecepty.cz

Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5KRK