Rybářova podkova s kaší
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,52 g |
Tuky | 35,43 g |
Vláknina | 35,42 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 167,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2012 21:01
Líbí se mi marinovaná rybička i připravená kašička+13
23. 9. 2012 12:47
Díky
23. 9. 2012 07:00
22. 9. 2012 21:48
škoda, že nejsem rybář byla by moje.. ta bašta
22. 9. 2012 18:29
jo, jo jo...rybičku můžeme na všechny způsoby
22. 9. 2012 18:22
mňam vyzerá tak lákavo , a marináda s medom ma zaujala takže ukladám a vyskúšam+1
22. 9. 2012 18:20
Market, bravo!! Ryby miluji a dobrý tip na kapříka!
22. 9. 2012 15:58
Všem děkuji za komentáře
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře, chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno
Colombo65:mě taky, ale muž a synek ji nemusí, příště bude
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře, chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno
Colombo65:mě taky, ale muž a synek ji nemusí, příště bude
22. 9. 2012 15:46
Krásné, mě tam chybí jen ta kůže
22. 9. 2012 14:44
Ahoja rybářko, kde jsi ho ulovila, krásně upraveno
22. 9. 2012 14:32
Nofrono, pěkná podkovička a zajímavě připravená a tak jsem rybu ještě nejedla.
Dnes mají snad všichni rybky k obědu Tobě dávám 3.bod
Dnes mají snad všichni rybky k obědu Tobě dávám 3.bod
22. 9. 2012 14:30
Krásný recept. Takovou marinádu neznám, tekže si tisknu a až manžel chytí kapříka, tak vyzkouším. Díky za inspiraci
22. 9. 2012 13:50
Tak takovou podkovu bych si hned dala ryby mám ráda jakkoli upravené a tato podkova vypadá skvostně a kaše je zajmavá+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: jana rybářová jana rybářová brambory s mrví smažíme kapříka k k obědu ¨¨kapr s kaší dort podkova pro rybáře dort podkova pro muže marcipánový žralok na dort kapr na ostro rybářova bašta recept recept na stredni podkovu jana rybářová dorty rybarova celer s kaší recepty smazeny kapr podkovy
Suroviny: kapr, med, olej olivový, tymián, chilli, limetka, pepř, sůl, mouka hladká, olej, brambory, mrkev, celer, česnek, mléko, máslo, sůl
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
13 názorů