Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,40 g |
| Tuky | 37,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 497 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 3,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Trochu nakrájeného sádla dáme malinko vyškvařit, přidáme talíř pokrájené cibule, podusíme, přidáme očištěná játra, opět podusíme a odstavíme.
Krok 2: Všechno maso (mimo játra!!) dáme do velkého hrnce a vaříme v malém množství vody doměkka, s kořením dle vlastní chuti.
Krok 3: Pak necháme mírně zchladnout, rozmixujeme, přidáme asi 5 vajec a kelímek smetany pro zjemnění. Dochutíme.
Krok 4: Plníme do sklenic a zavařujeme asi hodinu na 100stupních...druhý den opakujeme. Tedy to zavařování. :-D
Zveřejněno 20. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YExW
Moje poznámka
Paštika z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YExW
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 21 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 22 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno 6. 12. 2025 16:10:24
Pomazánky na jednohubky
Přidáno 6. 12. 2025 16:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejjednodušší kokosky
aninah před 1 minutou
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
Dede. před 38 minutami
Linecké cukroví
Karolinkaaa před 1 hodinou
Jablečné řezy s pudinkem
Antusa před 1 hodinou
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Halušky s brynzou pro Dášenku
konadra před 1 hodinou
Kuře s bílou paprikou v medově hořčičné šťávě
LucikG před 3 hodinami
Špagety aglio e olio
DavikEvik před 3 hodinami
Pečené maso
Anytram před 4 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 4 hodinami
Tématické fráze:
paštika z kančích jater,
paštika ze zvěřiny,
kančí játra,
paštika z kančího masa,
kančí kýta recepty,
kančí játra recepty,
zavařování paštiky,
domácí paštika ze zvěřiny,
zavařování zvěřiny,
pastika z divocaka,
kančí jatrova paštika,
zavařujeme paštiku,
kančí játra recept,
kanči jatra paštika,
paštika ze zvěřiny recept,
kančí buček,
zavařování paštik,
pastika z kanciho,
sádlo z kance,
paštiky z kančích jater
Suroviny:
maso kančí,
bůček vepřový,
játra kuřecí,
cibule,
vejce,
smetana,
koření paštikové
Komentáře (11)
Mám rád paradoxy
Není to dávno, co se řešilo kančí maso v pohostinství...
Na jídeláku bylo deklarováno KANČÍ, ale podáváno bylo VEPŘOVÉ
Že by hostinští lhali???
No, přijde na to, co je kanec...
...neb kanec je i nekastrovaný samec prasete, že
Zvěřina bývá jako tombola na mysliveckých bálech