 
		
Postup přípravy
	Krok 1: Díly slepice nebo kuřete vložte do vařící vody s celou cibulí, kořenovou zeleninou, vývarem nebo kostkou bez glutamátů, uvařte do měkka, v jiném hrnci povařte růžičky květáku - pozor, ne rozvařit.
	Krok 2: Jíšku z másla a hladké mouky zalejte vývarem, povařte a vlijte  smetanu, vložte syrové játrové knedlíčky a pomalu povařte asi 10 minut tak, aby byly uvařené. Do omáčky vložte růžičky květáku a obrané maso ze slepice. Podávejte s těstovinami nebo noky.
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Zadělávaná slepice s květákem a játrovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE6l
Moje poznámka
					 
				
Zadělávaná slepice s květákem a játrovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE6l
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 5 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 6 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 6 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 7 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 7 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zadělávané kuře s květákem, 
						
						
							zadělávané kuře s knedličky, 
						
						
							kuře zadělávané s květákem, 
						
						
							kuře s květákem, 
						
						
							recepty zadělávané vepřové maso s těstovinou, 
						
						
							zadělávané maso s květákem, 
						
						
							kuře zadělávané, 
						
						
							slepice s těstovinami, 
						
						
							vepřové zadělávané s květákem, 
						
						
							zadelavana ryba, 
						
						
							zadělávané vepřové s květákem, 
						
						
							zadělávané maso v květáku, 
						
						
							kure s kvetakem a knedlicky, 
						
						
							zadělávaná slepičí polévka, 
						
						
							staročeské slepice, 
						
						
							co z uvareneho kvetaku, 
						
						
							zadělávané drůbeží žaludky s knedlíčky, 
						
						
							zadělávané kuře ze zbytků, 
						
						
							zadělávaná polévka s květákem, 
						
						
							knedlíčková zadělávaná polévka
						
					
						Suroviny:
						
							slepice, 
						
						
							smetana, 
						
						
							cibule, 
						
						
							zelenina kořenová, 
						
						
							ořech muškátový, 
						
						
							vývar drůbeží, 
						
						
							květák, 
						
						
							knedlíčky játrové, 
						
						
							těstoviny, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mouka hladká
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
	 
 
 
	 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
	
Komentáře (11)