Zelenina na zimu

gagula Kuchař: gagula

Zavařeniny 4 názory

Suroviny

250 g pórku
250 g rajčat
300-500 g kapusty
500 g mrkve
500 g celeru
500 g petržele
300 g kedlubny
250 g květáku
250 g cibule
100 g čerstvých paprik
50 g celerové natě
50 g petrželové natě
3 palice česneku
500 g soli
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pomeleme na masovém strojku, dusíme na 250 g 100% tuku 1/2 hodiny. Vřelé se dá do sklenic a uzavře nebo zchladlé sterilovat na 80°C asi 20 minut.

Poznámka

Do polévek vynikající!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 71 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zelenina na zimu

  • Romana Romana(neregistrovaná)

    Můžu se zeptat, jak dlouho to vydrží nezavařené? děkuju;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    spagi, je tu podobný recept. Tohle a ještě jedna zelenina, fotky taky od Hanky a to mne spletlo;-)To druhé je polévková směs.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jani, já tu ten tvůj komentář taky viděla:-O:-O jinak dřív jsem to dost dělala, teď už moc dlouho ne ...

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Jsem si jistá, že jsem tady před chvíli psala komentář. Kde je?:-O No, Hani, je to nádhera. Dělávala jsem to taky, ale asi z většího množství a v soli. Je to určitě lepší v tom tuku, že?;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: nakládání zeleniny recepty zpracování rajčat na zimu zpracování mrkve na zimu zpracování zeleniny recepty na nakladani zeleniny nakládání zeleniny jak zpracovat mrkev na zimu jak sterilovat zeleninu spracování rajčat zpracováni pórku zamrazení pórku jak zpracovat zeleninu kedlubny na zimu nakládání kvetaku recepty na zimu polévková zelenina na zimu dušená zelenina na zimu mrkev na zimu jak zpracovat petržel spracování paprik