Zelenina na zimu

gagula Kuchař: gagula

Zavařeniny 4 názory

Suroviny

250 g pórku
250 g rajčat
300-500 g kapusty
500 g mrkve
500 g celeru
500 g petržele
300 g kedlubny
250 g květáku
250 g cibule
100 g čerstvých paprik
50 g celerové natě
50 g petrželové natě
3 palice česneku
500 g soli
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pomeleme na masovém strojku, dusíme na 250 g 100% tuku 1/2 hodiny. Vřelé se dá do sklenic a uzavře nebo zchladlé sterilovat na 80°C asi 20 minut.

Poznámka

Do polévek vynikající!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 18 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zelenina na zimu

  • Romana Romana(neregistrovaná)

    Můžu se zeptat, jak dlouho to vydrží nezavařené? děkuju;-)

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    spagi, je tu podobný recept. Tohle a ještě jedna zelenina, fotky taky od Hanky a to mne spletlo;-)To druhé je polévková směs.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jani, já tu ten tvůj komentář taky viděla:-O:-O jinak dřív jsem to dost dělala, teď už moc dlouho ne ...

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Jsem si jistá, že jsem tady před chvíli psala komentář. Kde je?:-O No, Hani, je to nádhera. Dělávala jsem to taky, ale asi z většího množství a v soli. Je to určitě lepší v tom tuku, že?;-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: nakládání zeleniny recepty zpracování zeleniny nakládání zeleniny zpracování mrkve na zimu jak sterilovat zeleninu zpracování rajčat na zimu zpracováni pórku recepty na nakladani zeleniny zamrazení pórku jak zpracovat zeleninu spracování rajčat nakládání kvetaku recepty na zimu kedlubny na zimu dušená zelenina na zimu jak zpracovat petržel mrkev na zimu zamrazeni kvetaku jak zpracovat mrkev na zimu zelenina dušená v tuku na zimu

Zapomněl/a jsem heslo