Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 416 kJ / 1 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,54 g |
Tuky | 73,43 g |
Vláknina | 36,35 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 54,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná houbová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWpD
Moje poznámka
Výborná houbová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWpD
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 5 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 18 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 18 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 19 minutami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 1 hodinou
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 1 hodinou
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 2 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 3 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 3 hodinami
Americké okurky
JiriSeidler před 3 hodinami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 3 hodinami
Tématické fráze:
houbová omáčka s koprem,
houbová omáčka na smetaně,
dobrá houbová omáčka s vývarem,
houbová omáčka s chlebem,
omačka,
výborná omáčka z čerstvých hub,
recept na vybornou houbovou omáčku,
vyborna hribova omacka,
houbová omačka,
houbova omáčka s masem podle vaňka,
houbova omacka se zakysanou smetanou a masem,
houbova omačka bez smetany,
hřibová omáčka se zakysanou smetanou,
hřibová omáčka recept se smetanou,
hřibova omáčka od vanka,
hřibová omačka kremová recept,
recept na houbovou omacku,
hřibová omačka s vepřovým,
houbová omáčka top recept,
omačka hřibova
Suroviny:
houby čerstvé,
máslo,
kmín drcený,
vývar,
smetana zakysaná,
cibule,
mouka hladká,
olej,
máslo,
kopr,
šťáva citronová
Komentáře (1)