Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 704 kJ / 2 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,16 g |
Tuky | 210,76 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachnička 5 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqgK
Moje poznámka
Kachnička 5 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqgK
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 2 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 6 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
vyvar z kachny,
jak rozporcovat kachnu,
pečená kachnička,
kachnička prsa,
jak rozporcovat králíka,
pomalu pečená kachnička,
jak rozporcovat veprove maso na závitky,
křupava kachnička,
recept na pečenou kachničku, rozporcovat,
rozporcovat kachnu,
recept pečená kachnička prsa,
nejlepsí vývar z kachny,
pět v jednom,
kacnicka recept,
nejlepší kachnička,
jak rozporcovat kachny,
rozporcovat kačicu,
za jak dlouho schovat vývar,
kachnička s knedlíky,
jak rozporcovat kachnu na ctvrtky
Suroviny:
kachna,
cibule,
česnek,
slanina anglická,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Kousky sádla stačí na začátku podlít trošičkou vody, jen než pustí vlastní sádlo.