Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachnička 5 v 1

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

12. 12. 2012 23:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 704 kJ / 2 080 kcal
Bílkoviny13,16 g
Tuky210,76 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 4,03 g
Sůl10,00 g
Sacharidy28,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Takto mi vznikne luxusní pečená kachnička, vývar pro další použití, úžasné škvarky, sádelko a ještě zbudou prsa pro další luxusní oběd. Jako přílohu doporučuji dušené červené zelí (najdete v mém dalším receptu) a karlovarský knedlíček.

P.S. Kachny se mi rozmrazují, tak pak dodám i foto.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

11. 7. 2015 07:19

Nerobila som celú kačicu, tú by som jedla týždeň. :-D Ale stehná som urobila podľa receptu a musím pochváliť. Tuku tam síce bolo na môj vkus veľa ( to sa ale dá predpokladať, je tam ešte aj slanina okrem kačaciny ), ale ten sa dá odstrániť a chuťovo je mäso dobré. Jednoduché a chutné. :yes:;-)

hanyss hanyss

31. 1. 2013 22:27

Nadja:no jde o množství zjískané hmoty.ono se toho sádla z toho zas tak moc nedostane a takhle je toho mnohem víc se stejnou chutí.mě to pak vydrží až pět měsíců a to ho používám často.a škvarky jsou taky chutnější.

Nadja Nadja

31. 1. 2013 13:13

hanyss: "...kousky dáme do kastrolku zalijeme 1/2 oleje " - proč na škvaření sádla dáváš olej? A to ještě půlku, asi sklenice = půl litru. :-?
Kousky sádla stačí na začátku podlít trošičkou vody, jen než pustí vlastní sádlo.

AniCiz

13. 12. 2012 07:57

:yes::-*:-K

jarka skrobakova

13. 12. 2012 00:52

:yes::yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vyvar z kachny jak rozporcovat kachnu pečená kachnička kachnička prsa jak rozporcovat králíka pomalu pečená kachnička jak rozporcovat veprove maso na závitky křupava kachnička recept na pečenou kachničku, rozporcovat rozporcovat kachnu recept pečená kachnička prsa nejlepsí vývar z kachny pět v jednom kacnicka recept nejlepší kachnička jak rozporcovat kachny rozporcovat kačicu za jak dlouho schovat vývar kachnička s knedlíky jak rozporcovat kachnu na ctvrtky

Suroviny: kachna, cibule, česnek, slanina anglická, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kachnička 5 v 1

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YqgK