Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované, pomalu pečené jehněčí

Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté, křehké a to díky dobře okořeněné marinádě.

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 315 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 300 min 24 hodin marinování

315 min (15 min příprava + 300 min tepelná úprava, 24 hodin marinování)

19. 12. 2012 13:43

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 588 kJ / 2 531 kcal
Bílkoviny250,34 g
Tuky144,68 g
Vláknina10,07 g
Cholesterol 936 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,66 g
Sacharidy53,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

19. 12. 2012 18:07

Jako vždy co říct jen příbor do ruky a pak už jen:-p:-p:yes:

senky senky

19. 12. 2012 16:40

:-8 Zase skvost:yes::yes: nemám jehněčí, ale občas se objeví, tak koupím a vyzkouším:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 12. 2012 14:56

Aishi, zase krása na talíři, také si ukládám, je to moc pěkně zpracováno i popsáno:-p:-K:yes::-)

Iness Iness

19. 12. 2012 14:45

Skvělý recept Aishi, jako vždy;-)+5:yes:

rebeka rebeka

19. 12. 2012 14:14

díky za tento recept:yes::yes: já pořád hledala inspiraci, jak jehněčí upravit.. už mám uloženo;-):-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 12. 2012 14:11

Krása:-K:-KUž jen podle super surovin to vypadá na moc velkou dobrotu:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

19. 12. 2012 13:52

hmmm, další mňamka, no jestli přežijem do příštího roku, tak zrealizuju ;-):-D:-p:-p:yes::yes:
To se bude určitě líbit i Tejajce, ta psala, že má ještě tyhle kousky jehňátka v mražáku

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený jehněčí krk marinovane jehneci pečené jehněčí koleno pomalu pečené skopové jehneci pecene pečene jehněci jehněčí na ohni pomalu pečený jehněčí hřbet skopové maso pomalu pečeně naložené jehněčí vyborne jehněči pomalu pecena jehneci kyta pomalu pecene skopove maso jehneci recepty marinada na skopovy zebra pečené skopové dle vanka pečené skopové maso marináda marinování jehneciho pečené naložené jehněčí jnehneci marinovane

Suroviny: maso jehněčí, koření hřebíček, jalovec, skořice mletá, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, koriandr sušený, kardamom, med, omáčka teriaky, česnek, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř drcený

TopRecepty.cz

Marinované, pomalu pečené jehněčí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kXpX