Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 341 kJ / 2 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,60 g |
Tuky | 39,40 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 386,20 g |
Postup přípravy
Je dobře všechny suroviny nechat tak hodinu v jedné místnosti, aby měly stejnou teplotu.
Místo sušeného droždí je možné nadrobit do těsta půlku kostky čerstvého droždí, v tom případě přidávám necelou čajovou lžičku cukru.
Mouku lze použít pšeničnou hladkou, či namíchat s žitnou chlebovou a grahamovou, nic se tím nepokazí.
Do těsta často přidávám semínka lnu, sezamu, dýňová loupaná semínka, semínka slunečnic, fantazii se meze nekladou.
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmínový výborný chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wg2M
Moje poznámka
Kmínový výborný chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wg2M
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 1 hodinou
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 5 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 29 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 5 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na chleba z domácí pekárny,
chleba z domácí pekárny,
chléb z domácí pekárny,
chléb z domácí pekárny recepty,
kmínový chléb z domácí pekárny,
chleba z domácí pekárny recepty,
chleba z domácí pekárny recept,
kmínový chleba z domácí pekárny,
recept chleba z domácí pekárny,
domácí chleba z pekárny,
recept na chléb z domácí pekárny,
recepty domácí pekárna chleba,
recepty na domácí chleba z pekárny,
domácí chléb z pekárny,
recepty domácí chleba do domácí pekárny,
kmínový chléb z pekárny,
chléb s domácí pekárny recept,
chleba z pekárny,
recept na domácí chléb z domácí pekárny,
recepty na chléb z domácí pekárny
Suroviny:
podmáslí,
sůl,
ocet,
olej,
mouka,
droždí sušené
Komentáře (13)
Foto je totožné, jenže já jsem recept vložila asi o čtvrt roku (cca) dříve!
Proti mně hraje fakt, že pod tím fotem, které je stejné se podepsala redakce a to už jsem to dávno měla zveřejněné. Tak tohle ale nechápu.
Redakci bude věřit každý, ale jak jsem od nich já mohla kopírovat něco, co oni vložili za asi - nevím teď jistě, ale všude jsou data - po mně????
Dělám hodně z podmáslí, i z piva, když byla pekárna nová, tak jsem experimentovala jak o život, moc mne to bavilo!
A děsně miluji semínka všeho druhu, jednou si tam asi nasypu ptačí zob!