Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 341 kJ / 2 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,60 g |
| Tuky | 39,40 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 28 mg |
| Sodík | 6,72 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 386,20 g |
Postup přípravy
Je dobře všechny suroviny nechat tak hodinu v jedné místnosti, aby měly stejnou teplotu.
Místo sušeného droždí je možné nadrobit do těsta půlku kostky čerstvého droždí, v tom případě přidávám necelou čajovou lžičku cukru.
Mouku lze použít pšeničnou hladkou, či namíchat s žitnou chlebovou a grahamovou, nic se tím nepokazí.
Do těsta často přidávám semínka lnu, sezamu, dýňová loupaná semínka, semínka slunečnic, fantazii se meze nekladou.
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmínový výborný chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wg2M
Moje poznámka
Kmínový výborný chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wg2M
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 7 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 11 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 27 minutami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 2 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 2 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 2 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 3 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 4 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 5 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 6 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
recept na chleba z domácí pekárny,
chleba z domácí pekárny,
chléb z domácí pekárny,
chléb z domácí pekárny recepty,
kmínový chléb z domácí pekárny,
chleba z domácí pekárny recepty,
chleba z domácí pekárny recept,
kmínový chleba z domácí pekárny,
recept chleba z domácí pekárny,
domácí chleba z pekárny,
recept na chléb z domácí pekárny,
recepty domácí pekárna chleba,
recepty na domácí chleba z pekárny,
domácí chléb z pekárny,
recepty domácí chleba do domácí pekárny,
kmínový chléb z pekárny,
chléb s domácí pekárny recept,
chleba z pekárny,
recept na domácí chléb z domácí pekárny,
recepty na chléb z domácí pekárny
Suroviny:
podmáslí,
sůl,
ocet,
olej,
mouka,
droždí sušené
Komentáře (14)
Foto je totožné, jenže já jsem recept vložila asi o čtvrt roku (cca) dříve!
Proti mně hraje fakt, že pod tím fotem, které je stejné se podepsala redakce a to už jsem to dávno měla zveřejněné. Tak tohle ale nechápu.
Redakci bude věřit každý, ale jak jsem od nich já mohla kopírovat něco, co oni vložili za asi - nevím teď jistě, ale všude jsou data - po mně????
Dělám hodně z podmáslí, i z piva, když byla pekárna nová, tak jsem experimentovala jak o život, moc mne to bavilo!
A děsně miluji semínka všeho druhu, jednou si tam asi nasypu ptačí zob!