Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme na proužky vejce, sýr a salám. Dáme na talíř a zalijeme horkým vývarem, ve kterém vaříme pórek. Osolíme a opepříme.
Zveřejněno 16. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prušácká polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW89
Moje poznámka
Prušácká polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW89
Nejnovější recepty
Salát Beluga
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s mletým vepřovým masem
Přidáno před 9 hodinami
Čočka na česneku
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 14 hodinami
Plněné bramborové knedlíky škvarky a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Sekaná se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
lucyjezdikova před 14 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Mon17 před 21 minutami
Mleté maso na špagety
Rostyg před 27 minutami
Steaky z vepřové panenky se zeleninou
Pavelvan před 31 minutami
České housky-rohlíky
Dieta před 50 minutami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
brtna před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka
poirotka před 1 hodinou
Poctivá fazolačka
poirotka před 1 hodinou
Chutné vafle
lucieeeek před 1 hodinou
Kynuté knedlíky
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
hospodská gulášová polévka,
vařime s porkem,
varime s jirinou pangasius,
zapečený pangasius s porkem,
gulačovka,
brušácká polévka,
vaříme pórek,
vaříme z porku
Suroviny:
vejce,
sýr,
salám měkký,
masox,
sůl,
pepř,
pórek
Komentáře (7)