Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 916 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,47 g |
Tuky | 43,02 g |
Vláknina | 52,18 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 206,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpgy
Moje poznámka
Fazolajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpgy
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 14 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 14 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 15 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 15 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 17 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 17 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 17 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 18 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 22 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 22 hodinami
Tématické fráze:
česnek a ozón,
brambory do fazolacky,
recept slovenské fazolačky,
dort s motýlkem galerie,
fazolacky s uzenym,
bobkový list do fazolačky,
recept lusteninove polevky
Suroviny:
fazole,
pepř celý,
bobkový list,
česnek,
brambory,
mléko,
smetana na vaření,
olej,
mouka polohrubá,
paprika sušená sladká,
sůl,
ocet
Komentáře (10)
Tento recept je zajímavě ,,vyumělkovaný,, , což u nás na vesnickém slováckém stole se nemusí. Zejména brambory, mléko a smetana .Ale proč ne, určitě ji zkusím.
A TO NADÝMÁNÍ SE JEDNODUŠE ŘEŠÍ. JAK?
To vše napíšu v mojem novém receptě pod názvem ,,FAZULOVÁ POLÉVKA Z ŽERAVIC,, . Tradice přípravy této fazulové polévky má kořeny kolem roku 1850, kdy ji vařívali moji pra pra pra přeci a vždy prastařenka říkala , že to má od prastařenky.
JÁ JEJ JEN TROCHU UPRAVIL PODLE SVOJJÍ CHUTĚ A RODINNÉ TRADICNÍ ZVYKLOSTI.
,,TOŠ TAK,,