Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 406 kJ / 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,24 g |
| Tuky | 4,75 g |
| Vláknina | 48,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 89,10 g |
Postup přípravy
Podavame nejlepe s ryzi a kopeckem zakysane smetany.
Zveřejněno 3. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Moje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 8 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 17 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 18 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 19 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
káťa před 4 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 5 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 5 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 5 hodinami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 7 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 8 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 9 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 9 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Tématické fráze:
lilek s fazolemi,
rajčatova omačka s lilky,
zapečený lilek s fazolema,
brambory s fazolkami v rajcatove omacce,
lilek fazole,
lilek s fazoli,
fazole v rajčatové omáčce se zeleninou,
lilek fazole recept,
fazolky s parkem v rajcatove omacce,
lilek fazolky,
fazolky lilek,
fazolove lusky s mrkví a lilkem,
hrnec zeleninový s lilkem
Suroviny:
lusky fazolové,
lilek,
cibule,
česnek,
vývar zeleninový,
olej olivový,
rajče,
bobkový list,
koření nové koření,
koření hřebíček,
cukr třtinový,
sůl,
pepř
Komentáře (4)