 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 187 kJ / 1 957 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 20,51 g | 
| Tuky | 137,23 g | 
| Vláknina | 11,00 g | 
| Cholesterol | 257 mg | 
| Sodík | 330 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 154,40 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Do kastrůlku si vsypeme ostružiny a dáme vařit. Když začnou pouštět šťávu, přidáme med a poté ještě zakápneme trochou citrónové šťávy. Pak vaříme tak 5-7 minut, dokud se tekutina trochu nezredukuje, ale ne zase úplně, ona pak ještě ztuhne, až vychladne.
	Krok 2: Do dřezu si napustíme trochu studené vody a dáme do ní hrnec, aby nám marmeláda rychleji vychladla. Připravíme si kávu s rumem.
	Krok 3: V misce si vyšleháme mascarpone s kysanou smetanou a medem. Poté už si jen nachystáme skleničky, misky či jiné nádoby na plnění (použila jsem šampusky, mají takovou velikost akorát).
	Krok 4: Piškoty namáčenými v kávě si vyložíme dno. To pokryjeme vrstvou krému a na něj dáme vrstvu ostružinové směsi (bylo by fajn si jí aspoň 1 dcl dát bokem na finální zdobení před podáváním).
	Krok 5: Nyní opět přijde na řadu vrstva namáčených piškotů a nakonec krém. Před podáváním dozdobíme čerstvými ostružinami a větší lžičkou ostružinové marmelády.
Zveřejněno 4. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Ostružinové tiramisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBRl
Moje poznámka
					 
				
Ostružinové tiramisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBRl
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Daňčí maso na víně
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 11 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 11 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 13 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 14 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 14 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 14 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 14 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 14 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 15 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							domácí ostružinové víno, 
						
						
							ostružinové víno recept, 
						
						
							ostružinová šťáva, 
						
						
							domácí víno z ostružin, 
						
						
							ostružinový dezert, 
						
						
							tiramisu s ostružinami, 
						
						
							domácí ostružinová šťáva, 
						
						
							ostružinová marmeláda, 
						
						
							ostružinové dezerty, 
						
						
							domácí ostružinová marmeláda, 
						
						
							dezert z ostružin, 
						
						
							recept na ostruzinove vino, 
						
						
							ostružinové víno, 
						
						
							ostružinová marmeláda bez vaření, 
						
						
							ostružinová šťáva recept, 
						
						
							ostružinová marmeláda recept, 
						
						
							nejlepší ostružinový džem, 
						
						
							nejlepší ostružinová štáva, 
						
						
							recept na domaci ostruzinove vino, 
						
						
							ostružinové
						
					
						Suroviny:
						
							mascarpone, 
						
						
							smetana kysaná, 
						
						
							med, 
						
						
							káva, 
						
						
							rum, 
						
						
							piškoty dětské, 
						
						
							ostružiny, 
						
						
							med, 
						
						
							šťáva citronová
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (6)