Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 035 kJ / 2 398 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,25 g |
| Tuky | 44,54 g |
| Vláknina | 38,18 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 8,18 g |
| Sůl | 20,39 g |
| Sacharidy | 414,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Moje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Nejnovější recepty
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 34 minutami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 17 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno 13. 12. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 22 minutami
Vosí hnízda
Luentynka před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 2 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 11 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 11 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 11 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 13 hodinami
Tématické fráze:
jenská mísa,
jensky hrnec,
sedlácký bochník,
sedlácký chkeb,
biga chléb,
biga chleba,
chléb v jenském,
chléb z pekáčku,
sedlacky chleb z domaci pekarny,
chléb biga,
domácí chleba sedlacky,
super recept na domácí chleba sedlacky,
sedláckÿ chléb.sk,
domácí sedlácký chléb,
domaci sedlacky chleba,
chleb z bigu,
sedlácký chleb z pekárny,
jenské misy,
pečeni dom.chleba,
sedlacky chleba domaci
Suroviny:
mouka špaldová celozrnná,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
mouka hladká,
mléko,
mléko acidofilní,
voda,
droždí čerstvé,
tuk,
cukr,
sůl,
sladěnka,
koření chlebové
Komentáře (5)
Ahoj cathy, ospravedlňujem sa, až dnes som otvorila a čítala maily a tak si ma príjemne prekvapila
Jasne, biga je super skvelá vec. Už som ju vychválila aj na svojom blogu. Vďaka, Cathy. Ale ani staré cesto (old dough) nie je od veci. Len ten kvások ...to je ťažké
Biga je fajn, viď?
http://nasavareska.blogspot.sk/2013/08/b-i-g-a.htm...