Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka na hořčici, celeru a chilli papričkách

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 8. 2013 18:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 206 kJ / 527 kcal
Bílkoviny12,10 g
Tuky14,48 g
Vláknina21,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 670 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy38,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Většinou líčka z jedné strany pokrývá silnější vrstva tuku. Ale tuk je však zároveň u líček i nositelem chuti. To, zda tuk ponechat, nebo odstranit, je tedy čistě na Vás a Vašich jazýčcích.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 8. 2013 21:38

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 8. 2013 21:27

Cocoska::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 8. 2013 21:27

Bosana: jsou fakt výborné, druhý den jsem je vezla mamce a měla je poprvé, tak byla ráda, díky:-K

Bosana

27. 8. 2013 20:39

Okamžitě jdu prohrabat mrazák:-D, my máme vlastní a ten recept je parádní. Dělala jsem Polraichovy a ty byly taky super.Vím,že v obchodě to je málokdy,ale nám chodí po pastvině. Posílám 5 bodů.:yes:

Cocoska

27. 8. 2013 19:45

Krásné a jistě výborné, líčka však budou problém, takže zůstanu u představ:-( ale za recept bod jako hrom:yes:;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 8. 2013 18:59

Jsem ráda, že se Vám receptík libíl, budu ráda, když ho někdy vyzkoušíte:-K;-)

mysulka mysulka

27. 8. 2013 11:10

:-p:yes: moc pěkné:-K

rozmarynaH rozmarynaH

27. 8. 2013 10:33

Líčka jsou moc dobré papání:-p, v tvém provedení budou určitě chutné i fotka se ti moc povedla:yes:

AniCiz

27. 8. 2013 05:54

:yes:krása na talíři..:-*:-K:-K:-K:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

26. 8. 2013 19:58

BILKOVAI: Ivetko, dá se hovězí či telecí hrudí nebo hovězí krk, kližka apod. Jde o ten základ, mít silný vývar, a pak už podle Tebe:-K

Nikina Nikina

26. 8. 2013 19:48

Myško máš to krásné, jako vždy! :yes::-K

Danca Danca

26. 8. 2013 19:36

Sakra, přestanete už s těma líčkama provokovat???:-//:-D:-D
Jsem po večeři, ale tohle bych snad dokonce ještě zvládla:-!:-p:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

26. 8. 2013 19:35

Moc pěkný recept. Líčka sice nemám, ale mám hovězí zadní. Takže prubnu z něj.;-):yes:

jarka skrobakova

26. 8. 2013 19:16

:-O:-p:-p To je krásný recept, líčka jako malovaná. Dle ingrediencí to musí náramně chutnat. Tady u nás líčka nemamo :-(. Ivi moc se Ti to povedlo. Krásné fotky . + bodík :yes::yes::-K:-p:-p

suslajda suslajda

26. 8. 2013 19:11

Parádní líčka jsou moc dobrá a Tvůj receptík stojí za vyzkoušení, jen sehnat líčka:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: telecí líčka nejlepší recept recepty pro radost hovězí lička hovězí líčka na divoko hovězí líčka lička na divoko hovězí líčka recepty hovězí líčka recept polraichovy recepty licka na horcici hovězí pečeně na celeru recept na nejlepší hovězí líčka recept na hovězí líčka licka na vine a horcici nalozena hovezi licka naložená líčka hovězí líčka v troubě hovězí krk na celeru jak vypadaji hovezi licka hov.líčka z jakého masa jsou líčka

Suroviny: líčka hovězí, celer, cibule, víno červené, vývar, protlak rajčatový, koření nové koření, bobkový list, tymián, rozmarýn, olej, máslo, sůl, pepř, hořčice, chilli paprika čerstvá, olej, sůl, pepř, víno červené

TopRecepty.cz

Hovězí líčka na hořčici, celeru a chilli papričkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EyKK