Variace na segedínske zelí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,81 g |
Tuky | 63,84 g |
Vláknina | 27,35 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 60,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2019 11:56
Zdravím všechny,
já osobně si myslím,že kdyby jsme všichni měli dělat recepty podle toho jak mají být,tak žádné nové recepty tu nebudou a tyhle stránky by byly zbytečné.Je třeba aby jsme experimentovali s různýmy chuťemi a základ by byl stéjný.Někdy příjdem na super jídlo a to třeba jem omylem a pak už to děláme pořád a pokud to chutná nám samým a těm nejbližším,tak proč se nepochlubit
já osobně si myslím,že kdyby jsme všichni měli dělat recepty podle toho jak mají být,tak žádné nové recepty tu nebudou a tyhle stránky by byly zbytečné.Je třeba aby jsme experimentovali s různýmy chuťemi a základ by byl stéjný.Někdy příjdem na super jídlo a to třeba jem omylem a pak už to děláme pořád a pokud to chutná nám samým a těm nejbližším,tak proč se nepochlubit
3. 1. 2018 09:08
Monča: Proč ne segedín s chlebem, tedy myslím "pravý" segedín z vepřového masa? Dost bych se divila, že by Maďaři dělali ke guláši české kynuté knedlíky! https://cs.wikipedia.org/wiki/Seged%C3%ADnsk%C3%BD...
3. 1. 2018 02:44
hrůza hrůz
10. 6. 2017 09:27
Takhle hnusnou fotku jsem dlouho neviděl. Příště raději bez fota, matlo...
24. 9. 2014 18:43
Jirina.Babicova: výtvory Jany mi přijdou úplně v pořádku, obzvláště s porovnáním tohoto úchvatného rádoby segedínu :)
26. 4. 2013 02:23
Jana Remkova: No zrovna vy tomu určitě tak rozumíte :D :D Podívejte se na ty svoje výtvory a pak někoho suďte :D :D
17. 10. 2012 11:38
tak já nechci být jedovatá, jistě to jídlo bude velmi dobré,ale hrouda zelí v omáčce, s kuřecím masem a chlebem????? podle fotky se to segedinu pouze dalece podobá, alespon jak ho znám já od rodičů a jak ho dělám. podle mě do segedinu patří vepřové popř. hovězí a houskový knedlík. ale nevadí, jak říkám i tohle může být dobré. jak se říká PROTI GUSTU ......
9. 5. 2011 12:04
Nejlepší tohle jídlo doma všichni naprosto zbožňujeme
29. 11. 2009 17:14
Poslední dobou už se nemotám do ničeho,ale tady se musím zastat Joyss.Když se kouknete na druhou fotku,zjistíte,že v jídle je všechno,co je napsané v rcp. a to je podle mě nejdůležitější.A podle oranžového zabarvení i na chlebu,to spíš vidím na špatné osvícení při focení,nic jiné v tom nevidím-toť vše.
29. 11. 2009 17:06
koukám na to ze všech stran, segedín mi to připomíná, foto je sice trochu tmavší, ale nevidím na tom nic závadného
29. 11. 2009 17:04
29. 11. 2009 16:54
Jano R, souhlasím s Vámi,vypadá to hrozně
29. 11. 2009 16:26
Snad se na mne nikdo nebude zlobit, ale tahle fotka má k segedinu fakt daleko
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Vaření nebo dušení masa? Vysvětlíme, jak se tyto způsoby úpravy masa liší
Další recepty
Tématické fráze: segedín segedyn segedín recept kuřecí segedín recept segedín nejlepší segedín sedegin recept na segedin segetin segenin segetýn cuketový segedín recepty segedin segedín z kuřecího masa zdravý segedin segedin z cukety kančí segedín segedyn recept drůbeží segedín segedin recepty
Suroviny: stehno kuřecí uzené, cibule, kmín celý, paprika sušená sladká, voda, zelí kysané, smetana ke šlehání, olej, sůl, pepř
Variace na segedínske zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LZ
13 názorů