Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kečup“cibuláč“z papiňáku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

2. 10. 2013 16:37

Suroviny

Porce: cca 2,8 litru hotového kečupu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 229 kJ / 2 923 kcal
Bílkoviny56,60 g
Tuky110,92 g
Vláknina182,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13,15 g
Sůl32,12 g
Sacharidy367,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jsme kečupoví a já si někdy dobrý, ale pouze domácí kečup naředím vodou a popíjím:-)Manžel nakoupil velké balení cibule a mrkve, tak jsem zkusila zaexperimentovat i s touto zeleninou a s velice chutným výsledkem se jdu tady s Vámi podělit. Feferonku dávat nemusíte, ale protože cibule i mrkev je dost sladká, tak ten jeden kousek tomu dal takový decentně příjemný šmrnc.

Do podobných přidávám další“papiňákovou“verzi kečupu.

Všechno lze připravit i ve velkém obyčejném hrnci, ale je to příliš zdlouhavé. Tohle šetří čas i peníze:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 10. 2013 16:48

Aničko, to je ;-);-);-):-p:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuchařka - recepty z papiňáku kuchařka vaříme v papiňáku kečup v papiňáku domácí kečup z papináku kečup z papináku recept na zeleninovy kecup domácí výroba kečupu kecup s mrkvi hrnec na vaření kečupu nankolik minut sterilizovat kečup kečup suroviny výroba domácí domácí kečup z rajčat z papináku kuchařka pro papiňák kecup vice octa jak napravit kečup z dýně výroba kečupu v hrnci kecupy v tlakacu domácí kečup se zeleninou recept na vyrobu kecupu domácí kečup v takovém hrnci

Suroviny: cibule, rajče, mrkev, feferonka, ocet, sůl, bobkový list, koření hřebíček, skořice celá, koření nové koření, rozmarýn, olej, mrkev

TopRecepty.cz

Kečup“cibuláč“z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pn11