Suroviny
Porce: cca 2,8 litru hotového kečupu
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 229 kJ / 2 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,60 g |
Tuky | 110,92 g |
Vláknina | 182,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,15 g |
Sůl | 32,12 g |
Sacharidy | 367,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup“cibuláč“z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn11
Moje poznámka
Kečup“cibuláč“z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn11
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 13 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 15 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 16 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 18 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 20 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 1 hodinou
Citronová bábovka
AlenaCernik před 7 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 8 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 8 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 9 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 10 hodinami
Bublanina
alenalentz před 11 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 12 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 12 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuchařka - recepty z papiňáku,
kuchařka vaříme v papiňáku,
kečup v papiňáku,
domácí kečup z papináku,
kečup z papináku,
recept na zeleninovy kecup,
domácí výroba kečupu,
kecup s mrkvi,
hrnec na vaření kečupu,
nankolik minut sterilizovat kečup,
kečup suroviny výroba domácí,
domácí kečup z rajčat z papináku,
kuchařka pro papiňák,
kecup vice octa jak napravit,
kečup z dýně,
výroba kečupu v hrnci,
kecupy v tlakacu,
domácí kečup se zeleninou,
recept na vyrobu kecupu,
domácí kečup v takovém hrnci
Suroviny:
cibule,
rajče,
mrkev,
feferonka,
ocet,
sůl,
bobkový list,
koření hřebíček,
skořice celá,
koření nové koření,
rozmarýn,
olej,
mrkev
Komentáře (17)
hanes24:
Petra Ku.:Peti,opravdu se nemusíš bát
Víš,že bych tady nějaký paskvil nedala
ANDREA:Andrejko,já kečupy po naplnění nesteriluji,ale je pravda,že u nás nevydrží moc dlouho,jsme velcí konzumenti a brzo je všechno spotřebované
hanes24:Jiříku vidíš,ještěže jsi napsal o té skořici
Za komentáře i hodnocení všem děkuji