 
		
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 514 kJ / 840 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 99,54 g | 
| Tuky | 42,44 g | 
| Vláknina | 2,94 g | 
| Cholesterol | 491 mg | 
| Sodík | 392 mg | 
| Sůl | 0,81 g | 
| Sacharidy | 14,60 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso omyjeme, očistíme, osušíme  utěrkou a nakrájíme na nudličky.
	Krok 2: Za stálého míchání osmažíme na rozehřátém oleji, přidáme utřený česnek, podlijeme masovým vývarem, přikryjeme poklicí a za občasného míchání dusíme asi 20-30 minut.
	Krok 3: Sterilované sladkokyselé okurky a sterilovanou kapii  nakrájíme na nudličky a s bobkovým listem a estragonem přidáme k masu.
	Krok 4: Promícháme, podle potřeby podlijeme vývarem a udržujeme v mírném varu.
	Krok 5: Z hladké mouky, vejce a soli vypracujeme těsto.
	Krok 6: Čajovou lžičkou děláme malé nočky, které zavaříme do ragú.
	Krok 7: Necháme 15 minut vařit.
	Krok 8: Nakonec zjemníme smetanou, dochutíme podle potřeby citrónovou šťávou a majoránkou.
Zveřejněno 4. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vepřové ragú s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1GW
Moje poznámka
					 
				
Vepřové ragú s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1GW
Nejnovější recepty
	
			 
	
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 27 minutami
	
			 
	
	
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 31 minutami
	
			 
	
	
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 1 hodinou
	
			 
	
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 2 hodinami
	
			 
	
	
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 2 hodinami
	
			 
	
	
Cookies s čokoládou
SofieA před 2 hodinami
	
			 
	
	
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 2 hodinami
	
			 
	
	
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 4 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
nelinka62 před 5 hodinami
	
			 
	
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřové ragu, 
						
						
							vepřové ragu recept, 
						
						
							recept na veprové ragů, 
						
						
							recepty vepřove ragu, 
						
						
							nočky, 
						
						
							ragú vepřové, 
						
						
							ragu z vepřove kyty, 
						
						
							vepřové ragů s hráškem, 
						
						
							jak uvařit nočky, 
						
						
							vepřové ragú s noky, 
						
						
							veprove ragu s nockama, 
						
						
							ragů z vepřového masa, 
						
						
							rychlé vepřové ragů, 
						
						
							nočky z mouky, 
						
						
							recept vepřové ragu, 
						
						
							jak uvařit ragu, 
						
						
							veprove maso s nockama, 
						
						
							jak se dela ragu, 
						
						
							nočky z hladké mouky, 
						
						
							nočky recept
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							česnek, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							kapie sterilovaná, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							estragon, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							vejce, 
						
						
							smetana, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							majoránka
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (21)
Já zavářím nočky zvlášť do vody.Přímo do"šťávy-omáčky"jsem to ještě nezkoušela
varilamyskakasicku:Ivuš,pochupila jsem,že Evka má nočky pouze z vajíčka a mouky.Jen kdyby jsi měla těstíčko příliš husté,tak ho můžeš trochou smetany naředit
Holky díky