Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 10. 2013 13:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 205 kJ / 527 kcal
Bílkoviny14,22 g
Tuky1,12 g
Vláknina25,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy105,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Irish stew je typické irské jídlo, které se původně připravovalo hlavně ze skopového masa. Dnes se již dusí i hovězí a jiné druhy mas.

Pivo se začalo přidávat postupem času a měl by to být silný černý ležák Guiness stout, ale ten jsem neměla.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Drobek Drobek

10. 10. 2013 10:34

Ono to původně je ze skopového, ale z ovečky, berani smrdí. A taky z hovězího, záleží na tom co se kde páslo, vařili to pastevci.
Tahle varianta ze zvěřiny mi připadá jako vyšší stupeň k dokonalosti, prostě se mi to líbí a chválím.:-K
Bod samozřejmě přidávám, je opravdu zasloužený.

senky senky

10. 10. 2013 10:19

1974andrea::-D:-D:-D spíš mi šotek řádí na pracovišti nebo že by v mozkovně:-S:-)):-)) pozóóór, šéfinááááá:-8:-D

1974andrea 1974andrea

9. 10. 2013 20:40

senky:Jani, ty máš dneska v pc šotka, co? :-D:-D:-D Já si toho ani nevšimla;-) Dík:-K

senky senky

9. 10. 2013 20:37

spagetka:no jooo, Ty jsi rychlá jak střela:-D:-D:-K

senky senky

9. 10. 2013 20:36

Andri, ty druhé palce patří samosebou nahoru, takhle: :yes::yes::yes:
psala jsem v práci a uklepla jsem se:-K:-K

ivulinka ivulinka

9. 10. 2013 19:32

Andri, krásné a barevné na talíři:yes:, jen bych použila hovězí, zvěřinku my nee.
:yes::-);-)

hosta hosta

9. 10. 2013 18:40

Dooga: tak, tak, taky se mi to líbí:yes:

Dooga Dooga

9. 10. 2013 18:29

Parádní recept. A nejvíc se mi líbí, že "poctivý". Žádné náhražky. Hezky na sádle, masíčko, pivíčko. No prostě mňam. :-p:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

9. 10. 2013 14:28

Tahle bašta vypadá úžasně, Andri :-8:yes::yes:

spagetka spagetka

9. 10. 2013 13:53

senky: no proto, chááá :-D:-D:-D:-D;-);-):-K:-K:-K

senky senky

9. 10. 2013 13:48

:-D:-D:-D tak druhý:-K

senky senky

9. 10. 2013 13:47

Krása:yes::yes: a jako vždy kvalita:no::no: Zvěřinu nemám:-( nějak vyschly zdroje;-) ale i z hovězího se určitě takové "Ajriš stjů" dá a bude moc dobré:-);-) Je mi ctí dát první bod;-)

spagetka spagetka

9. 10. 2013 13:46

Jestli mě paměť neklame, tohle jsme jedli před několika lety na Silvestra na Prezidentské chatě v Hraběticích a byl výběr z masa - jelení, srnčí a právě skopový a jelikož nás tam bylo víc, každý si dal jiné maso a vzájemně jsme ochutnávali:-D;-). Bylo to moc dobré.:-p:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: irské vepřové stew stew recept zvěřina recepty zvěřinové recepty typické irské jídlo irské dušené maso irské dušené hovězí irská hovězí kližka recept recepty ze zveriny stew recepty zvěřina vepřové stew irske jidlo kuřecí stew irská hovězí kližka recepty irské hovězí stew irske veprove maso recepty irské skopové hovězí stew recept na stew

Suroviny: brambory, mrkev, cibule, česnek, pivo černé, vývar, petrželka zelená, sádlo, máslo, tymián čerstvý, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vwAV