Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 830 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,91 g |
Tuky | 69,94 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 28,25 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo brambory, šťávu necedíme.
Zveřejněno 18. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
Moje poznámka
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíčky s mákem a dušenými meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Gnocchi s cuketou a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Salát s opečeným kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
Přidáno před 13 hodinami
Rybízová marmeláda s Gelfixem
Přidáno před 13 hodinami
Žampiony plněné sýrovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s pórkem
lenka64892 před 1 hodinou
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 1 hodinou
Listový špenát s volským okem
cherst před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Jirina kucavova před 3 hodinami
Palačinky ze zakysané smetany
Masulka1967 před 4 hodinami
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 13 hodinami
Citronová babeta
Dantes30 před 18 hodinami
Bramboračka
Yrian před 19 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 20 hodinami
Karbanátky
Bomber před 21 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z vepřových jater,
nádivka z vepřových jater,
veprova jatra recepty,
plněná játra,
jidla z veprovych jater,
plněná vepřová játra,
vepřová jatra,
vepřové jatra recept,
recept na vepřová játra,
jatra plnena cesnekem,
jídlo z mletých vepřových jater,
jidla z veprovyh jatet,
veprove játra recepty,
pokrmy z vepřových jater,
plnene jatra,
vepřová játra- osmažené do mrazáku,
jitrnicový prejt v bláně,
nadivka z jater veprovych,
veprova jatra recept,
játra plněná česnekem prostreno
Suroviny:
játra vepřová,
plec vepřová,
blána tuková vepřová,
sádlo,
slanina,
vejce,
strouhanka,
cibule,
česnek,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
Bodík jako vždy předem,po zhotovení i foto
Nebyla jsem tady trošku delší dobu,ale z některých komentářů pod různými recepty jsem dost rozpačitá
Ja to urobiť totiž nemôžem, lebo bravčoú pečienku mám vždy tvrdú ako kameň, nech robím, čo robím.
Je jedno či posolím, alebo neposolím, či podlejem, alebo nepodlejem. Proste kameň, jesť sa to nedá.
Asi bude na vine vždy prasa, ktoré už absolvovalo 3-4 olympiády.
A to pečienku zbožňujem. Aaaaach jaaaaj!!!
Aspoň, že sa niekomu podarí si na nej pochutnať.
casino: děkuju
Samuel: chceš vařit nebo pošťuchovat?
mluvčí autora
"A kolik teda sádla a vajec a česneku a strouhanky"
Píše se, že sádla trochu
Vejce a strouhanku nemusíte dávat vůbec; ta nádivka by měla držet při sobě sama od sebe
Česneku podle chuti (3 zoubky?), podle velikosti a podle země původu, neboť na velikosti záleží víc než na zemi původu