Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 195 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 22,15 g |
Vláknina | 8,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na rajčeti s okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qwm
Moje poznámka
Hovězí kližka na rajčeti s okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qwm
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 4 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 31 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 3 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 3 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka s rýží,
hovězí kližka recept,
hovězí kližka,
hovězí recepty,
recept - hovězí kližka,
co z kližky recepty,
klizka recepty,
kliška v v kuchyni,
hovezi klizka na rajcatech,
hovezi s okurkou,
hovězí kližka - recepty,
kližka s rýží,
recept hovězí kližka,
hov. kližka,
pečené hovězí na houbách,
hovezi recept rajce,
hovězí kližka moderní kuchyně,
recepty z hovězí kližky s rýži,
recepty z hovězí kližky s rýži
Suroviny:
kližka hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
rajče,
česnek,
okurky sterilované,
kuchárek,
mouka hladká,
pepř mletý
Komentáře (4)