Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 195 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 22,15 g |
Vláknina | 8,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na rajčeti s okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qwm
Moje poznámka
Hovězí kližka na rajčeti s okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qwm
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 22 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 58 minutami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 4 hodinami
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 13 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 14 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 15 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 15 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka s rýží,
hovězí kližka recept,
hovězí kližka,
hovězí recepty,
recept - hovězí kližka,
co z kližky recepty,
klizka recepty,
kliška v v kuchyni,
hovezi klizka na rajcatech,
hovezi s okurkou,
hovězí kližka - recepty,
kližka s rýží,
recept hovězí kližka,
hov. kližka,
pečené hovězí na houbách,
hovezi recept rajce,
hovězí kližka moderní kuchyně,
recepty z hovězí kližky s rýži,
recepty z hovězí kližky s rýži
Suroviny:
kližka hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
rajče,
česnek,
okurky sterilované,
kuchárek,
mouka hladká,
pepř mletý
Komentáře (4)