Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

4. 1. 2014 16:07

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie19 819 kJ / 4 737 kcal
Bílkoviny195,36 g
Tuky377,69 g
Vláknina46,43 g
Cholesterol 575 mg
Sodík 1,71 g
Sůl3,65 g
Sacharidy115,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Způsob pečení masa tzv. šokem - inspirace kuchař Jamie Oliver a lehce upraveno dle vlastní fantazie :)

Máslová jíška:

http://hobby.idnes.cz/jak-udelat-jisku-do-zasoby-n...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

16. 1. 2014 15:20

učiněná dobrota:yes::-D já jsem zcela upokojena:-D všechny ingredience mě velmi vyhovují:-p a mladí ať se jdou třeba napást;-)

ivulinka ivulinka

6. 1. 2014 21:59

Krásně barevný a šťavnatý recept:yes:

jarka skrobakova

5. 1. 2014 20:03

Krásný recept, moc se mi líbí omáčka, :yes::yes::-p:-K

senky senky

5. 1. 2014 10:02

Mňam:yes::yes: jen vyměním maso:-D:-D k omáčce libovější a bůčínek necháme vychladnout a pěkně na chlebíček:-D:-D Teplý bůček nemůžu:-8

Colombo65 Colombo65

4. 1. 2014 22:58

1974andrea:
Jamie to dělal ze začátku myslím na teplotu 220 st.;-( a netrap se bůčkem, ten na Mauriciusu stejně nebude :-D

1974andrea 1974andrea

4. 1. 2014 22:45

Colombo65:Aha, no tos mi moc nepomohl, já ji otočím na plno i na 360C, když na to přijde:-D To bych z toho měla asi bůčkovej škvarek:-S:-D

Colombo65 Colombo65

4. 1. 2014 22:35

1974andrea:
... u nás v prvohorách v plynové troubě máme plamínek jen dole ;-(a stupně si domýšlíme, takže plný výkon je "volume" doprava:-D

1974andrea 1974andrea

4. 1. 2014 22:15

Otto, co je to na plný výkon trouby, kolik stupňů? A normálně na spodní i horní pečení? Jinak s tou mrkvovou šťávou je to dobrý nápad. Ovšem bůček až tak někdy za měsíc :-D

yanull yanull

4. 1. 2014 20:35

To je ta pravá novoroční dieta, masíčko a zelenina ;-):-):-p:-K +12:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

4. 1. 2014 17:51

Ta omáčka musí být chutná:-p:-p

zizala zizala (moderátorka)

4. 1. 2014 17:39

brontik: :-)):-8 Já jsem vybíravá odmala, to už se sotva změní :-) Tak teda ústupek - z bůčku bych si dala jen tu nádherně vypečenou kůži :-p:yes:

brontik brontik

4. 1. 2014 17:29

zizala:taky jak píše špagetka zkusím s pleckem ;-)

hanes24

4. 1. 2014 17:28

Tož to jo, pro plnoštíhlé ale asi krkovičku ne?:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

4. 1. 2014 17:10

Já tu mrkvovou omáčku takhle udělám, líbí se mi to, vepřové s mrkví máme rádi. Jen bůček vyměním za plecko nebo krkovičku ;-);-);-)

brontik brontik

4. 1. 2014 17:04

:yes:bůček je výborný:-p


zizalo nesmíš být vybíravá v jídle ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprovy bok peceny pečený veprovy bok pečený veprovy bok pečený vepřový bok recepty pomalu pečený věpřový bok pečený vepřový bok recept pečený bok bůček pomalu a dlouho vepřový bok pečený bok recept pomalu peceny bok pečený vepřový bůček pečení vepřového boku vepřový bok recepty pomalu pečici hrnec jak upeci veprovy bok jak péct vepřový bok věpřový bok recept recepty pečený vepřový bok vepřový pečený bok

Suroviny: bok vepřový, koření vepřová pečeně, karotka, jablko, šťáva mrkvová, vývar zeleninový, jíška máslová, sůl, máslo, cukr, pepř

TopRecepty.cz

Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gK89